USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haydi GSM operatörleri sıra sizde! Depremzedeler, elinizi taşın altına sokmanızı bekliyor

10 ili vuran depremde en büyük eksikliklerden biri de iletişim eksikliği. Bölgede telefonlar tam anlamıyla henüz çekmezken, vatandaşlar yakınları ile iletişimlerini internet üzerinden gerçekleştiriyor. Yoğun kullanım nedeniyle depremzedelerin kullanım hakları bitmiş durumda, bir?

Haydi GSM operatörleri sıra sizde! Depremzedeler, elinizi taşın altına sokmanızı bekliyor
10-02-2023 17:23
Google News

Kahramanmaraş ÖZETİ| merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği afette, on binlerce kişi de yaralandı. Arama kurtarma ekipleri felaketin 5. gününde de çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.

BÖLGEDE EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİ DE İLETİŞİM EKSİKLİĞİCumhuriyet tarihinin en büyük felaketinde Türkiye tek yürek olmuş durumda. Depremzedeler için ülke ve dünyanın dört bir yanından yardımlar yağmaya devam ediyor. Bölgeye temel ihtiyaç malzemeleri, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması ve jeneratör gibi yardımlar ulaştırılıyor. Ancak bölgede iletişim eksikliği de en büyük sorunlar arasında.

VATANDAŞLAR EK PAKET ALMAYA ÇALIŞIYORGSM operatörleri hala tam anlamıyla hizmet sağlayamazken, vatandaşlar iletişimlerini internet üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor. Fakat birçok depremzedenin kullanım hakları bitmiş durumda. Vatandaşlar ek paket almaya çalışıyor.

GSM OPERATÖRLERİNİN ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKMASI BEKLENİYORBu kapsamda GSM operatörlerinin de elini taşın altına sokması bekleniyor. 10 ili kapsayan afet bölgesinde vatandaşlara ücretsiz olarak ek paket tanımlanması vatandaşlara büyük yardımcı olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu