USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

HAVELSAN, SAHA EXPO 24’e ilklerle geliyor

Ekonomi - HAVELSAN, 22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde (IFM) düzenlenecek SAHA EXPO 24’te komuta kontrol, simülasyon, robotik otonom, yapay zekâ ve akıllı/güvenli şehir teknolojilerini sergileyecek.

HAVELSAN, SAHA EXPO 24’e ilklerle geliyor
20-10-2024 16:28
Google News

Komuta ÖZETİ| kontrol teknolojileri alanında dünyanın önce gelen şirketlerinden biri olan HAVELSAN, Türk Deniz Kuvvetleri’nin 50’den fazla platformunda bulunan, 4 ayrı ülkeye ihraç edilen Ağ Destekli Veri Entegre Savaş Yönetim Sistemi ADVENT SYS ile birlikte, dünyanın en gelişmiş komuta kontrol teknolojilerinden biri olan Hava Kuvvetleri Bilgi Sistemi HvBS’yi C4I Odasında tanıtacak.

C4I Odasında taktik komuta kontrol sistemi HARBİYE/DOOB ile Sahil Gözetleme Radar Sistemi SGRS ve Gemi Trafik Yönetim Sistemi MATRA VTS’nin de gösterimleri yapılacak.

HAVELSAN’DAN SAHA EXPO 24’E ÖZEL İLKLER

HAVELSAN’ın sürü algoritmaları tabanlı özgün teknolojisi Dijital Birlik de, insansız hava, kara ve deniz araçlar BAHA, BARKAN ve SANCAR ile SAHA EXPO 24’teki yerini alırken, SAHA EXPO 24’e özel olarak ilk kez CENGAVER-ASGER-DİJİTAL BİRLİK konsept anlatımı yapılacak.

Komuta kontrol alanındaki yeni ürün Time Server ise SAHA EXPO 24’e özel olarak kiosklar üzerinden ilk kez sunulacak.

HAVELSAN’ın KBRN de, SAHA EXPO 24’e özel olarak ilk kez yeni bir dronla sergilenecek.

HAVELSAN, bu yılın başında tanıtımını yaptığı Üretken Yapay Zekâ Platformu MAIN’i de SAHA EXPO 24’te deneyimleterek, ilk kez uluslararası bir fuarda katılımcılara sunmuş olacak.

MANPADS Roket Simülatörü ürün gösterimi/uygulaması da ilk kez SAHA EXPO 24’te yapılacak.

SİMÜLASYON SİSTEMLERİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

Simülasyon, Otonom ve Platform Yönetim Teknolojileri alanında HAVELSAN’ın ürün ve çözümlerinin video gösterimi ile tanıtılacağı SAHA EXPO 24’te, su altı komuta kontrol çözümleri ve müşterek komuta kontrol yetenekleri de video ve sunumlarla katılımcılara anlatılacak.

HAVELSAN’ın Elektronik Harp Test ve Eğitim Sahası projesi (EHTES) maket gösterimi yapılarak, tanıtılırken, Yeni Nesil İş Yönetim Sistemi KOVAN ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi KGYS, interaktif gösterimlerle SAHA EXPO 24’te anlatılacak.

 

 

 

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ateş Böcekleri Dinozorlar Çağında da Yaşıyormuş!
Ateş Böcekleri Dinozorlar Çağında da Yaşıyormuş!

Yeni keşfedilen bir fosil, ateşböcekleri ile dinozorların bir zamanlar beraber yaşadığını ortaya koydu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu