USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hatay’da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık tutuklandı

HATAY'ın Arsuz ilçesinde yaşları küçük 4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen A.A. isimli sapık yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatay’da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık tutuklandı
23-10-2023 12:47
Google News
HATAY'ın ÖZETİ| Arsuz ilçesinde yaşları küçük 4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen A.A. isimli sapık yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Abone ol

Hatay’da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir kişi tutuklandı. Olay, Arsuz ilçesine bağlı Gözcüler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 12 Ekim günü Gözcüler Mahallesi’nde bir kişi, 4 çocuğa cinsel istismarda bulundu.

Ailelerin ihbarı üzerine Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi arama çalışmalarını başlattı. Ekipler aramaların sonucunda 4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen A.A.'yı yakaladı.

Şüpheli şahıs ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adliyede, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutukladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Antarktika Buzullarının Altındaki Ölüm Parmakları
Antarktika Buzullarının Altındaki Ölüm Parmakları

Canlılar için Antarktika buzullarının altında yaşam, o habitata alıştıkları için yeterince konforludur. Ancak ansızın beliren ölüm parmakları, onların yerleşim yerlerinde oldukça endişelendirir. Peki bu ölüm parmakları neyin nesidir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu