USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hande Tibuk, Dünya Gıda Bankacılığı Network’ünün düzenlediği forumlara katıldı

Dünya Gıda Bankacılığı Network’ünün düzenlediği forumlara Temel İhtiyaç Derneği adına Hande Tibuk katıldı. Tibuk, Deprem bölgesindeki ihtiyaçların 1 yıldan fazla sürmesi beklenirken Afet Platformu olarak bölgeye hizmetlerimiz ve tedariğimiz sürmeye devam edecektir” dedi.

Hande Tibuk, Dünya Gıda Bankacılığı Network’ünün düzenlediği forumlara katıldı
05-04-2023 14:58
Google News

Dünya ÖZETİ| Gıda Bankacılığı Network’ünün (GNF) düzenlediği 'Çalkantılı Bir Çağda Gıda Bankacılığı' teması altındaki forumlar 51 ülkeden 300’ün üzerinde gıda bankacısının katılımı ile yapıldı.

Forumlara Türkiye’yi temsilen Temel İhtiyaç Derneği adına Hande Tibuk katıldı. Konuşmasında hedeflerinin Türkiye’nin her ilinde bir gıda bankası açarak ihtiyaç sahiplerine dokunmak olduğunu söyleyen Tibuk, deprem bölgesinde kurdukları Afet Platformu’na değindi.

"İNSANİ YARDIM SAĞLANMIŞTIR"

Tibuk, “Platform, bölgede kurulan 6 adet lojistik merkezi ve TİDER üyesi 11 gıda bankası ile depremin yaşandığı ilk günlerden itibaren lojistik merkez olarak hizmet vermeye hazırdı. Afet Platformu çatısında birleşen 60 binden fazla gönüllü ile yüzbinlerce vatandaşımıza, gıda, barınma, mobil tuvalet, hijyen ürünleri ve psikolojik destek gibi her türlü insani yardım sağlanmıştır. Deprem bölgesindeki ihtiyaçların 1 yıldan fazla sürmesi beklenirken Afet Platformu olarak bölgeye hizmetlerimiz ve tedariğimiz sürmeye devam edecektir” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
75 yaşındaki yaşlı kadın yanlışlıkla 3 ülkenin internetini birden kesti!
75 yaşındaki yaşlı kadın yanlışlıkla 3 ülkenin internetini birden kesti!

Gürcistan'da yaşayan 75 yaşındaki bir kadın, yanlışlıkla Ermenistan’ın internet altyapısını çökertti. Fiber optik kabloyu kesmesiyle Ermenistan’da 3,2 milyon kişi 5 saat boyunca internete erişim sağlayamadı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu