USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Halo'nun Dizisi 2. Sezondan Sonra İptal Edildi

Paramount+'ın başarılı oyunu diziye çevirip para kazanma planı başarısızlığa uğradı.

Halo'nun Dizisi 2. Sezondan Sonra İptal Edildi
20-07-2024 22:28
Google News

Paramount+, ÖZETİ| popüler bilgisayar oyunu Halo'nun televizyon dizisini iptal ettiğini açıkladı. İki sezonu yayınlanmış olan dizinin devamı gelmeyecek, en azında Paramount+ ekranlarında. Dizinin yapımcı ekibi, seriyi başka bir platforma taşımayı amaçlıyor. 

18 Temmuz'da yaptığı açıklama ile birlikte Paramount, Halo TV dizisinin üçüncü sezonunun yayın platformuna eklenmeyeceğini duyurdu. En popüler oyun serilerinden olan Halo'nun dizisi, mart ayında ikinci sezon finalini yapmıştı. Serinin hayranları dizinin devamını bekliyordu. 

Paramount diziyi yayınlamayacak

halo

Diziyi devam ettirmeme kararı ile ilgili bir açıklama paylaşan Paramount+, "Bu iddialı seriyle son derece gurur duyuyuoruz. Xbox, 343 Industries ve Amblin Television'daki ortaklarımıza, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı David Wiener'e, yönetici yapımcı arkadaşlarına, Master Chief olarak Pablo Schreiber'in liderliğindeki tüm oyuncu kadrosuna ve yaptıkları her şey için harika ekibe teşekkür etmek istiyorum. Olağanüstü işti. Herkese bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz." ifadesini kullandı. 

Öte yandan Xbox, 343 Industries ve Amblin seriye başka bir platformda da olsa devam etmeyi amaçlıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan 343 Industries,  "Halo serisinin küresel bir başarıya ulaşmasını sağlayan milyonlarca hayrana derinden teşekkür ediyoruz ve Halo evrenini gelecekte farklı şekillerde genişletme kararlılığımızı sürdürüyoruz. Geniş bilim kurgu evrenimizi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşturma konusundaki ortaklıklarından dolayı Amblin ve Paramount'a minnettarız.” ifadesini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Boeing Starliner Yarın Dünyaya
Boeing Starliner Yarın Dünyaya "Boş" Dönecek

Boeing'in sıkıntılı Starliner aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan yüksüz olarak dönecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu