USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haliç Köprüsü'nde çete çatışması: Ev hapsinde olacakken çatışmadan çıktı

İstanbul’daki Haliç Köprüsü’nün üzerinde bir kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı çatışmanın taraflarının, üç hafta önce de birbirleriyle çatışan Anucur ve Gündoğmuş çeteleri olduğu öğrenildi. Ev hapsinde olması gerekirken çatışmada yaralanan Doğukan

Haliç Köprüsü'nde çete çatışması: Ev hapsinde olacakken çatışmadan çıktı
16-01-2023 16:21
Google News

İstanbul’daki ÖZETİ| Haliç Köprüsü’nün üzerinde bir kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı çatışmanın taraflarının, üç hafta önce de birbirleriyle çatışan Anucur ve Gündoğmuş çeteleri olduğu öğrenildi. Ev hapsinde olması gerekirken çatışmada yaralanan Doğukan K.’nın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; Haliç Köprüsü girişinde geçen cuma günü saat 06:30 sıralarında, seyir halindeki 09 AGM 821 plakalı otomobile plakasız bir araçtan ateş açıldı. Araçtakiler saldırganlara karşılık verince çatışma yaşandı.

Saldırıda, 20 gün önce cezaevinden çıkan Cumali Aslan hayatını kaybetti. Diğer grubun bulunduğu plakasız araç ise çatışmanın yaşandığı yerin yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.

EV HAPSİNDE OLMASI GEREKİYORDU, ÇATIŞMA YARALANDI

Yaşanan olay sonrasında ilçe ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü polisleri olay yerine sevk edildi. İlk giden ekipler, terk edilen aracın yakınında Doğan K. isimli şahsı yaralı halde buldu. Doğukan K.’nın yanı başında ise AK 47 (Kaleşnikof) marka bir silah bulundu. Yaralı hastaneye kaldırılırken çatışmanın çete kaynaklı olduğu belirlendi. Bunun üzerine Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü devreye girdi.

Terkedilen araçtakilerden Doğukan K.’nın, İstanbul’da 19 ve 25 Aralık'ta Anucur ve Gündoğmuş çeteleri arasında yaşanan çatışmalarda yakalanan 25 kişi arasında bulunduğu ve hakkında ev hapsi kararı verildiği ortaya çıktı.

Haliç'teki çatışmanın ardından düzenlenen operasyonlarda, Doğukan K. ile birlikte toplam 7 kişi gözaltına alındı. 2 şüphelinin de firari olarak arandığı belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi

Apple, HomePod için yayımladığı beta güncellemesini kısa sürede geri çekme kararı aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu