USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hakan Yılmaz’ın acı günü! Babası hayatını kaybetti

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Yahşi Cazibe dizisinde hayat verdiği 'Kemal Kükreyen' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hakan Yılmaz baba acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu acı haberi film setinde aldı.

Hakan Yılmaz’ın acı günü! Babası hayatını kaybetti
03-08-2024 15:38
Google News
Yayınlandığı ÖZETİ| dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Yahşi Cazibe dizisinde hayat verdiği 'Kemal Kükreyen' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hakan Yılmaz baba acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu acı haberi film setinde aldı.Abone ol

Yahşi Cazibe, Koca Koca Yalanlar, Kuruluş Osman ve son olarak Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alan Hakan Yılmaz baba acısıyla sarsıldı. Ünlü isim acı haberi Serdar Gözelekli'nin yönettiği D Media imzalı “Sıcak Büfe” adlı sinema filminin çekimi esnasında aldı.

54 yaşındaki ünlü oyuncu Bodrum’da yaşayan babası Necdet Yılmaz'ın organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiğini öğrendi. 82 yaşındaki Necdet Yılmaz’ın bir süredir yaşlılıktan kaynaklanan sağlık sorunları nedeniyle yatağa bağlı yaşadığı belirtildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hakan Yılmaz babasını son yolculuğuna uğurlamak için bu akşam eşi Elif Yılmaz’la beraber Bodrum’a uçacak.

Hakan Yılmaz aldığı haber sonrası acısını sosyal medyada üzerinden paylaştı. Ünlü oyuncu 'Canım babamız Necdet Yılmaz’ı bu sabah sonsuzluğa uğurladık. Yattığı yer huzurla dolsun. Cenazemiz yarın öğle namazına müteakip Yalıkavak Merkez Camiinden kalkacaktır. Yılmaz Ailesi' ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Ultra 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı
Apple Watch Ultra 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Apple, Wonderlust etkinliğinde ikinci nesil Apple Watch Ultra’yı tanıtmıştı. Bugün ise It's Glowtime etkinliğinde Apple Watch Ultra 3 modelini tanıtmak yerine Apple Watch Ultra 2'nin geliştirilmiş özelliklerini görüyoruz. İşte o özellikler...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu