USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Haber takibi yapıyorum' diyen gazeteci Havva Gümüşkaya'ya polisin yanıtı: Başlarım h

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde Taksim'de haber takibi yapan BirGün gazetesinden Havva Gümüşkaya'nın işini yapması engellendi. Gümüşkaya'nın polise 'haber takibi yapıyorum' sözlerine karşılık olarak polisin 'başlarım haberine' dediği duyuldu.

'Haber takibi yapıyorum' diyen gazeteci Havva Gümüşkaya'ya polisin yanıtı: Başlarım h
25-11-2022 23:23
Google News

Kadınlar ÖZETİ| bugün İstanbul'da bulunan Tünel Meydanı'nda 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle bir araya gelme çağrısı Valilik ve Kaymakamlık tarafından engellendi.

Taksim'in belirli bölgelerinde gruplar halinde bir araya gelen kadınlara polis sert müdahale ederek gözaltına alındı.

Basın emekçilerinin da sık sık ablukaya alındığı gösteride BirGün gazetesinden Havva Gümüşkaya ile polis memuru arasında geçen tartışma tepkilere neden oldu.

POLİSTEN HABER TAKİBİ YAPAN GAZETECİYE SKANDAL SÖZLER

BirGün'den İsmail Arı tarafından paylaşılan görüntülerde polisin "haber takibi yapıyorum" demesine rağmen gazeteci Havva Gümüşkaya'yı 'ittirerek' "Başlarım haberine" dediği duyuldu.

Polis arkadaşımız Havva Gümüşkaya'nın da haber takibi yapmasını böyle engelledi. Saldırdıkları arkadaşımız gazeteci olduğunu defalarca berltiyor ama polis "Başlarım haberine" diye yanıt veriyor! İstiklale çıkan tüm sokaklarda yine kadınları, gazetecileri darp ettiler @havvagkaya https://t.co/69HAn2eYbs pic.twitter.com/9efiNUAhgy

— İsmail Arı (@ismailari_) November 25, 2022

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Arı, "Polis arkadaşımız Havva Gümüşkaya'nın da haber takibi yapmasını böyle engelledi. Saldırdıkları arkadaşımız gazeteci olduğunu defalarca berltiyor ama polis "Başlarım haberine" diye yanıt veriyor! İstiklale çıkan tüm sokaklarda yine kadınları, gazetecileri darp ettiler" yorumunu yazdı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Londra'daki Otobüslerin Kırmızı Olmasının İlginç Sebebi
Londra'daki Otobüslerin Kırmızı Olmasının İlginç Sebebi

Londra'daki otobüsler bir dönem farklı farklı renklerdeyken neden bir anda hepsi kırmızıya döndü? Arkasında enteresan bir hikâye yatıyor...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu