USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gürsel Tekin'i çıldırtan olay! CHP'deki kumpas olayına isyan etti

PİAR, Metropoll'den sonra Arel'den de anket geldi. Sonuçlar CHP'nin eridiğini gösterirken CHP'de Özgür Özel'e yönelik kumpas süreci nasıl etkiledi? Hadi Özışık sordu eski CHP'li Gürsel Tekin Perde Arkası'nda değerlendirdi.

Gürsel Tekin'i çıldırtan olay! CHP'deki kumpas olayına isyan etti
10-10-2024 10:42
Google News
PİAR, ÖZETİ| Metropoll'den sonra Arel'den de anket geldi. Sonuçlar CHP'nin eridiğini gösterirken CHP'de Özgür Özel'e yönelik kumpas süreci nasıl etkiledi? Hadi Özışık sordu eski CHP'li Gürsel Tekin Perde Arkası'nda değerlendirdi.Abone ol

Bildiğini üzere gazeteci olduğu iddia edilen Ebru Küçükaydın , CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı Gülşah Durbay arasında yasak aşk yaşandığını iddia etti.

Adı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yasak aşk iddialarına karışan ve kürtaj yaptırdığı öne sürülen Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkındaki iddialara cevap verdi.

Kanser olduğunu açıklayan Durbay "İftiraya uğradım. Tüm yalanların hesabını mahkemede soracağım" dedi. Hepsini ve daha fazlasın Hadi Özışık sordu eski CHP'li Gürsel Tekin Perde Arkası'nda değerlendirdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şarkı Söylerken Aksan Nasıl Yok Oluyor?
Şarkı Söylerken Aksan Nasıl Yok Oluyor?

Bazı sanatçıların şarkı söylerken ne kadar muazzam bir hitabeti olduğunu biliyoruz. Peki ya aynı durum konuşmaları için de geçerli mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu