USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Günlük İşlerinizde Kullanım Kolaylığı Sağlayacak USB Çoğaltıcı Tavsiyeleri

Aynı anda farklı cihazları bağlayıp kullanabileceğiniz, daha hızlı veri aktarımı sağlayabileceğiniz USB çoğaltıcıları sizler için inceledik.

Günlük İşlerinizde Kullanım Kolaylığı Sağlayacak USB Çoğaltıcı Tavsiyeleri
28-07-2024 11:27
Google News

Cihazlar ÖZETİ| arası bağlantı ve veri aktarımının oldukça önem taşıdığı günümüz teknolojisinde, USB çoğaltıcılar bu ihtiyaçlarımızı karşılamak için ideal çözümler sunuyor. Hem ev hem de ofis kullanımında büyük kolaylık sağlayan bu cihazlar, birçok marka tarafından piyasaya sunulmuş durumda. Sizin için seçtiğimiz, günlük işlerinizde pratik çözümler sunacak olan bu ürünlere gelin hep birlikte bakalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

USB Çoğaltıcılar

Ugreen USB C HubCoverzone Çoklayıcı AdaptörAceele USB HubUgreen Uzun Kablolu USB HubBaseus USB C Hub 7'si 1 Arada AdaptörBelkin 7'si 1 Arada Çok Bağlantı Noktalı USB C Hub

Ugreen USB C Hub

Bir adet 4K 30Hz HDMI bağlantı noktası ve 5Gbps hıza kadar veri aktarımını destekleyen üç adet USB girişine sahip olan Ugreen USB C Hub, neredeyse bütün teknolojik cihazlar ile uyumlu bir şekilde çalışır. Ayrıca dayanıklı ve şık bir görünüm sunan bu ürün, ısı korumasına sahip birinci sınıf alüminyum malzemeden üretilmiş.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Coverzone Çoklayıcı Adaptör

İster masaüstü bilgisayarınızda isterseniz dizüstü bilgisayarınızda kurulum gerektirmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz bir çoğaltıcı olan Coverzone Çoklayıcı Adaptör, 6 adet USB girişi ile karşımıza çıkıyor. Alüminyum alaşıma sahip aşınmaya dayanıklı bir yapısı bulunan bu adaptör, 5Gbps'ye kadar aktarım hızı sunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Aceele USB Hub

Şık tasarımı ve minimum ağırlığa sahip olan Aceele USB Hub, 1.2 metre uzunluğundaki kablosu ile kullanışlı bir ürün olarak gözümüze çarpıyor. 1 USB bağlantı noktasını 3 USB bağlantısına dönüştüren bu cihaz, 5 Gbps'ye kadar USB 3.0 aktarım hızlarını da destekler. Ayrıca her USB noktasında akım koruma özelliği bulunurken, SD / TF kart okuyucu girişi de mevcut.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Ugreen Kablolu USB Hub

4 adet USB 3.0 bağlantı noktası ile fare, klavye, yazıcı gibi birçok cihazı bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz Ugreen Kablolu USB Hub, 1 metre uzunluğunda kablosu ile karşımıza çıkıyor. 5Gbps'ye kadar süper hızlı veri aktarımını destekleyen bu ürün, ultra ince tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca sahip olduğu LED göstegeler ile çalışma durumunu kontrol edebilmenize de olanak sağlıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Baseus USB C Hub 7'si 1 Arada Adaptör

Windows, MacOS, iPadOS, Linux, Vista ve daha fazla işletim sistemi ile uyumlu olarak çalışan Baseus USB C Hub 7'si 1 Arada Adaptör; 3 adet USB 3.0 veri bağlantı noktası ve SD/TF kart yuvalarına sahip. Güçlü 100W PD özelliği sayesinde, bağlı cihazlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edebileceğiniz bu cihaz, yüksek çözünürlüklü 4K 60Hz HDMI çıkışı ile de kaliteli bir görüntü sunıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Belkin 7'si 1 Arada Çok Bağlantı Noktalı USB C Hub

30 Hz'de 4K monitör çözünürlüklerini destekleyen HDMI bağlantı noktası bulunan Belkin Çok Bağlantı Noktalı USB C Hub, 3 adet USB girişine sahip. SD / MicroSD kart okuyucuları da bulunan bu üründe, kulaklık ya da hoparlör bağlayabileceğiniz bir bölüm mevcut. Ayrıca veri transfer hızı da 5 Gbps olarak karşımıza çıkıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Sizin için diğer önerilerimiz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu