USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Gübretaş'tan sert düşüşle ilgili açıklama

Ekonomi - Son bir ayda yüzde 50'ye yakın değer kaybı yaşayan Gübretaş'tan KAP'a konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, düşüşe gerekçe olarak gösterilecek bir durumun olmadığı dile getirildi.

Gübretaş'tan sert düşüşle ilgili açıklama
26-12-2023 09:58
Google News

Son ÖZETİ| bir ayda yüzde 50'ye yakın değer kaybı yaşayan Gübretaş düşüşle ilgili açıklamada bulundu.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, yatırımcılardan hissedeki sert düşüşe ilişkin yoğun sorular geldiği belirtilerek, düşüşe gerekçe olarak gösterilecek bir durumun olmadığı ifade edildi.

Açıklamada, "Geçen haftadan bu yana Borsa İstanbul'da Şirket paylarımızın fiyatında yaşanan düşüş ile ilgili olarak yatırımcılardan yoğun sorular gelmektedir.

Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır. Şirketimiz, bağlı ortaklıklarımız ve iştiraklerimiz olağan rutin faaliyetlerine devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'ı Dolandıran İki Çinliye Milyonlarca Dolar Ceza
Apple'ı Dolandıran İki Çinliye Milyonlarca Dolar Ceza

Sahte iPhone'ların seri numaralarını değiştirerek Apple'ı dolandıran ikiliye 1,5 milyon dolar para cezası verildi. İki dolandırıcı, 50 aydan fazla süreyle hapis cezası da aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu