USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Grammarly'ye ChatGPT Benzeri Yapay Zekâ Aracı Geliyor!

Popüler yazım hatası düzeltme yazılımı Grammarly, ChatGPT benzeri bir özellik getireceğini duyurdu. GrammarlyGO isimli bu araç, e-postalara yanıt vermekten yazıları yeniden yazmaya kadar birçok önemli işlevi yerine getirebilecek.

Grammarly'ye ChatGPT Benzeri Yapay Zekâ Aracı Geliyor!
09-03-2023 20:15
Google News

Yapabildikleriyle ÖZETİ| tüm dünyayı şaşkına çeviren ChatGPT ve benzeri yapay zekâ ürünleri, artık birçok farklı alanda kullanılmaya başladı. Şimdi ise gramer hatalarını düzeltmek için kullanılan popüler yazılım Grammarly’ye böyle bir teknolojinin geleceği duyuruldu.

Yazım hataları konusunda hâlihazırda oldukça gelişmiş olan Grammarly, oldukça kullanışlı özelliklere sahip “GrammarlyGO” ismi verilen bir yapay zekâ aracı getireceğini ifade etti. Bu aracın, ChatGPT benzeri işlevlere sahip olacağı ve insanların “üretkenliğini” artıracağı belirtildi. GrammarlyGO’nun en dikkat çeken kısmı ise her zamanki yazma stilinize benzer sonuçlar sunması olacak.

GrammarlyGO, yazılarınızı yeniden yazmadan e-postalarınızı cevaplamaya kadar birçok kullanışlı özelliğe sahip

Yeni yapay zekâ aracıyla birlikte artık Grammarly, kullanıcıların e-postalarına cevap verme, hazırdaki bir içeriği anlaşılırlığa uygun bir şekilde yeniden yazma, içerikleri belirlenen kelime sayısına uygun bir şekilde uzatma gibi birçok kullanışlı özellik sunacak.