USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Göztepe, Süper Lig'e dönmek için gaza bastı!

Tüm Spor - Lider Samsunspor'u devirerek büyük bir sürprize imza atan Göztepe play-off için iddialı konuma geldi.

Göztepe, Süper Lig'e dönmek için gaza bastı!
09-04-2023 14:42
Google News

Spor ÖZETİ| Toto 1'inci Lig'de liderlik koltuğunda oturan, 20 maçtır yenilmeyen ve üst üste 7 karşılaşmasını kazanan Yılport Samsunspor'u evinde 1-0 mağlup eden Göztepe, Play-Off için yarıştığı rakiplerinin de kayıplar yaşamasıyla haftayı çok karlı kapadı. Ankara Keçiörengücü haftayı BAY takım olarak geçirirken, sarı-kırmızılıların en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor deplasmanından puan çıkaramadı. Göztepe, Manisa FK'nın 2-0 yenilmesiyle siyah-beyazlıların 2 puan önüne geçti. Yine Play-Off'u zorlayan Boluspor da evinde Bodrumspor'a 4-1 yenildi. Göztepe ile Boluspor arasındaki puan farkı 3'e yükseldi.

Bodrumspor ise Boluspor'u yenerek çıkışını sürdürdü ve Göztepe'nin önüne geçmesine izin vermedi. Haftayı 47 puan ve averajla Play-Off hattının dışında tamamlayan Göztepe, tam olarak hedefine ulaşamasa da geleceğe umutla bakmaya başladı. Göztepe bu hafta içinde ise sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Sarı-kırmızılılar salı günü Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İzmir ekibi bu maçı kazanırsa rakiplerinin alacağı hiçbir sonuca bakmaksızın Play-Off hattına girecek. Sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı'nda Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 yenmeyi başaran sarı-kırmızılılar olası galibiyet ya da beraberlik halinde rakibine ikili averajda da üstünlük sağlayacak.  


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Telefon Satmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Kural!
Telefon Satmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Kural!

Günümüzde telefon değiştirme sıklığımız, teknoloji hızına ayak uydurmak için oldukça arttı. Yeni bir telefon modeli çıktığında, elimizdeki eski telefonu satma fikri cazip geliyor. Ama bir dakika! Telefonunuzu satmadan önce yapmanız gereken birkaç önemli adım var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu