USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Google Fotoğraflar'dan aşk acısı çekenler için müthiş yenilik!

Google Fotoğraflar, yeni getirdiği bir özellikle, istediğiniz herhangi bir yüzün fotoğraf geçmişinizde görünmesini engelleyecek.

Google Fotoğraflar'dan aşk acısı çekenler için müthiş yenilik!
29-07-2024 11:12
Google News

Google ÖZETİ| Fotoğraflar, son dönemde birbiri ardına getirdiği faydalı ve yenilikçi özelliklerle dikkat çekiyor. Google'ın hem iOS hem de Android‘de milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan uygulaması Fotoğraflar, şimdi de aşk acısı çekenler için oldukça ilginç bir özellikle karşımıza çıktı.

Fotoğraflar, istediğininiz yüzü gizleyecek

Hepimizin hayatında en az bir kez yaşadığı bir durumdur: Biri artık hayatınızda yoktur ve ne fotoğraflarını silmeye kıyabilirsiniz, ne de fotoğraf geçmişinize göz atarken canınızın acımasına ve özlemeye engel olabilirsiniz. ‘Arafta kalmak' deyimini iliklerinize kadar hissettiren ve çözümsüz bir durumdur yaşadığınız…

google-fotograflar-ask-acisi-cekenlere-muthis-ozellik-2

Google Fotoğraflar, bu çaresizliğe bir son vererek istediğiniz yüzleri fotoğraf geçmişinden gizlemenize izin veren bir özellik geliştirdi. Artık fotoğraf arşivinizde yer alan birinin yüzünü uygulamaya tanıtarak, kendisine ait hiçbir fotoğrafın geçmişinizde görülmemesini sağlayabileceksiniz. Fotoğraflar hiçbir şekilde silinmeyecek ancak ‘yanlışlıkla' karşınıza çıkmasının da önüne geçmiş olacaksınız.

Google Fotoğraflar için işleri kolaylaştıran yeni özellik!

Google Fotoğraflar için işleri kolaylaştıran yeni özellik!

Google Fotoğraflar web sürümüne eklenen yeni Belge Görünümü ile önemli belgelerinize kolayca erişebileceksiniz.

Google Fotoğraflar uygulamasının yeni versiyonunda keşfedilen kodlarla birlikte, çok yakında gelecek bu özellikle herhangi bir kişinin yüzüne tıklayıp ‘Kişiler' sekmesine tıklanacak. Sonraki sekmede ise ister bu yüzü tamamen engelleyebilecek, isterseniz de hatıralarınızda çıkmamasını sağlayabilecek ancak grup fotoğraflarında görünmesine izin verebileceksiniz.

Google, yukarıdaki değişiklikle birlikte, bir yüz için etiketi değiştirmeyi veya kapak fotoğrafını güncellemeyi de kolaylaştırıyor. Tüm bunlar farklı menülere gitmek zorunda kalmadan doğrudan fotoğraf detaylarından yapılabilecek.

Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Google tarafından getirilen bu özelliği kullanmaya kıyabilecek misiniz? Görüşlerinizi yorumlarda ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Read this news article in Englishaşk acısıfotoğraffotoğraf gizlemegooglegoogle fotoğraflar
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bilgisayar Oyunu Oynamak Akademik Başarıyı Etkiliyor Mu?
Bilgisayar Oyunu Oynamak Akademik Başarıyı Etkiliyor Mu?

Video oyunları, gençler başta olmak üzere birçok kişinin sosyal yaşamının ve eğlence alışkanlıklarının önemli bir parçası hâline geldi. Bu da akıllara video oyunlarının akademik başarıyı olumsuz etkileyip etkilemeyeceği sorularını getiriyor. Bilimin verdiği yanıtı ince

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu