USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Google'dan Cadılar Bayramı İçin İnternet Sitesi

Google, 31 Ekim'de kutlanacak Cadılar Bayramı için özel bir internet sitesi oluşturdu. Bu internet sitesi, Cadılar Bayramı trendlerine hızlıca ulaşmanızı sağlıyor.

Google'dan Cadılar Bayramı İçin İnternet Sitesi
14-10-2024 19:57
Google News

31 ÖZETİ| Ekim tarihi, dünya genelinde Cadılar Bayramı olarak kutlanıyor ve bu eğlenceli güne artık birkaç hafta kalmış durumda. Hâl böyle olunca Cadılar Bayramı kutlamak isteyen bireyler, hazırlıklara başlamış durumdalar.

Geçmiş yıllardan bilirsiniz; Cadılar Bayramı kutlamaları, daha çok insanların hayal güçlerine kalmış bir durumdur. Bu bağlamda; ilginç kostümler, Cadılar Bayramı için vazgeçilmezdir. İşte bu durumun farkında olan Google da Cadılar Bayramı için bir internet sitesi oluşturdu. "Google Frightgeist" isimli internet sitesi, Cadılar Bayramı'na oldukça hızlı bir şekilde hazırlanmanızı sağlayacak.

Google Frightgeist, trend olan kostümlere hızlıca ulaşmanızı sağlıyor

Google Cadılar Bayramı özel internet sitesi

Google'ın Trends hizmeti üzerine inşa edilen Google Frightgeist, Cadılar Bayramı ile ilgili trendlere hızlıca ulaşmanızı sağlıyor. Bu internet sitesini kullanarak en trend kostümlere, dekoratif ürünlere ve hatta Cadılar Bayramı özel yemek isimlerine bile ulaşabileceksiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Beynimiz Hayal Ettiğimiz Senaryoları Nasıl Görselleştiriyor?
Beynimiz Hayal Ettiğimiz Senaryoları Nasıl Görselleştiriyor?

Bir eşyayı, bir insanın yüzünü veya bir manzarayı, o an gözlerimizle görmesek bile hayal edip gözlerimizin önüne getirebiliyoruz öyle değil mi? Peki bunu nasıl yapıyoruz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu