USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

God of War Ragnarök, Steam'de Eleştiri Yağmuruna Tutuluyor

Steam kullanıcıları, God of War Ragnarök'ün yeni çıkan PC portunu eleştiri yağmuruna tuttu. Nedeni ise PSN hesabı zorunluluğu.

God of War Ragnarök, Steam'de Eleştiri Yağmuruna Tutuluyor
22-09-2024 11:12
Google News

En ÖZETİ| sevilen PlayStation oyunlarından olan God of War serisinin 2022’de çıkan çıkan oyunu God of War Ragnarök, geçtiğimiz günlerde resmen PC için çıkış yapmıştı. Yapım, Steam’de 49,99 dolara, Epic games’te ise 1.499 TL’ye satılıyordu.

God of War Ragnarök son yılların en başarılı oyunlarından biri olsa da çıkar çıkmaz Steam’de kötü yorum bombardımanına tutuldu. Bunun nedeni ise oyunun kötü olmasından çok Sony’nin politikaları.

Oyunseverler, PSN hesabı zorunluluğunu protesto ediyor

Bilindiği üzere Sony, son zamanlarda PC tarafındaki oyunlara PlayStation hesabı zorunluluğu getirmesiyle eleştiri altındaydı. Bu durum, birçok oyuncunun oyunları deneyimlemesinin önüne geçebiliyordu. Hatta bazı ülkelerde direkt olarak oyuna erişim sağlanamıyordu.

God of War Ragnarök’te de benzer bir yaklaşım sergilendi. Kullanıcıların, oyunun PC portunu oynaması için PSN hesabı gerekiyor. Bu da hâliyle eleştiriliyor. Şu anda Steam’de binlerce yorum var. Oyunun incelemesi ise “Karışık”. Kullanıcıların %30’udan fazlası olumsuz incelemelerde bulunmuş.

Bunun en büyük nedeni ise oyunu oynamak için gereken PSN zorunluluğu. Birçok kişi, sadece tekli oyuncu modu bulunan bu tarz bir oyunda PlayStation hesabı gerekmesine büyük tepki koymuş.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uzaydan Bile Görülebilen Bu Dışkı Hangi Hayvana Ait?
Uzaydan Bile Görülebilen Bu Dışkı Hangi Hayvana Ait?

“Uzaydan bile görünen bir şey.” dendiğinde herkesin aklına ilk gelen “Çin Seddi” olur ancak bundan ötesi var: penguen kakaları. İyi ama nasıl?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu