USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

God of War Greek Saga Remastered Geliyor

Ortaya çıkan yeni iddialara göre Sony, eski God of War oyunlarının yer aldığı God of War Greek Saga Remastered paketinin üzerinde çalışıyor.

God of War Greek Saga Remastered Geliyor
08-10-2024 15:57
Google News

Ortaya ÖZETİ| çıkan ve serinin hayranlarını heyecanlandıran yeni bir gelişmeye göre Sony, popüler God of War serisinin Yunan mitolojisi dönemine ait oyunlarının yeniden düzenlenmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor olabilir.

Daha önce sızıntılarıyla adından söz ettiren Lunatic Ignus’un paylaştığı gelişmeler bu olasılığı güçlendiriyor. Ignus’a göre Nixxes Software, aralarında God of War: Ascension'ın da dâhil olduğu eski God of War oyunlarını God of War Greek Saga Remastered paketiyle PC'ye portluyor.

God of War Greek Saga Remastered hangi oyunları içerecek?

İddialara God of War Greek Saga Remastered, serinin 20. yılına özel olarak 2025'in Mart ayında duyurulacak. Paketin içerisinde orijinal God of War, God of War 2, God of War 3, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta ve God of War: Ascension gibi efsanevi yapımlar yer alacak. Günümüzde artık eskimeye yüz tutan bu oyunlar, PlayStation 2 ve PlayStation 3 döneminde büyük ses getirmiş ve God of War serisinin dünya çapında tanınmasına öncülük etmişti.

Her ne kadar bu söylentiler heyecan uyandırsa da resmî bir açıklama şimdilik yok. Nixxes Software daha önce Horizon Zero Dawn Remastered’ın ardından başka bir birinci parti projenin Remastered sürümü üzerinde çalıştığını belirtmişti.

Öte yandan Santa Monica Studio’nun God of War serisi için yeni bir oyun üzerinde çalıştığı da konuşuluyor. Stüdyonun 2018 yılında çıkan God of War ve 2022 yılında çıkan God of War: Ragnarök'ün devamı niteliğinde yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olabileceği söyleniyor. Şirket geçtiğimiz günlerde God of War serisinin savaş sistemleri ve mekanikleri hakkında tecrübeli birini işe almak için ilan vermişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler

Amazon'un gece yarısı başlayan Prime Alışveriş Festivali'nde göze çarpan ve eminiz ki kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat var. Kampanya kapsamında indirimli markalar, vade farksız 12 aya varan taksit imkânı sunuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu