USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Göç İdaresi Başkanlığı düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddiasına açıklık getirdi

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığınca, 'düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı' iddiasının halkı yanıltmaya yönelik olduğu, eski tarihli ve farklı konulardaki görüntülerin yeniden dolaşıma sokulduğunun tespit edildiği belirtildi

Göç İdaresi Başkanlığı düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddiasına açıklık getirdi
03-12-2023 20:09
Google News

Göç İdaresi ÖZETİ| Başkanlığı tarafından, bazı sosyal medya hesapları üzerinden, Kayseri’de dün düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı algısı yaratıldığı belirtildi.

"DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELEMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ"

Eski tarihli farklı konudaki görüntülerin yeniden dolaşıma sokulduğunun tespit edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bahse konu görüntüler art niyetli bir şekilde yeniymiş gibi servis edilerek, halkı yanıltmayı ve büyük bir kararlılıkla sürdürdüğümüz düzensiz göçle mücadeleyi karalamayı amaçlamaktadır. Söz konusu sosyal medya hesapları, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymaktadır.

Görüntüler ilk olarak 11.12. 2022 tarihinde paylaşılmış ve Göç İdaresi Başkanlığınca 12.12.2022 tarihinde konuyla ilgili resmi açıklama yapılmıştır. Göç İdaresi Başkanlığı olarak düzensiz göçle mücadelemizi gece gündüz demeden aralıksız sürdürmeye kararlıyız."

 

 

Kayseri’de dün düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı algısı yaratılarak eski tarihli farklı konudaki görüntülerin yeniden dolaşıma sokulduğu tespit edilmiştir. Söz konusu sosyal medya hesapları, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymaktadır.
️️️https://t.co/bUZ73J8U10 pic.twitter.com/NVHYn8suuY

— Göç İdaresi Başkanlığı (@Gocidaresi) December 3, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu