USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gizem Örge: Şampiyonlar Ligi’ne göz diktik

Tüm Spor - Fenerbahçe Medicana’nın başarılı voleybolcusu Gizem Örge, “Sultanlar Ligi’ne de CEV Şampiyonlar Ligi’ne de göz diktik. Bu sezon bu kupaları çok istiyoruz” dedi.

Gizem Örge: Şampiyonlar Ligi’ne göz diktik
17-10-2024 00:43
Google News

2024 ÖZETİ| Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit’i üstün bir oyunla 3-1 yenen Fenerbahçe Medicana kupayı müzesine götürdü. Sarı-lacivertliler, organizasyonda 5’inci kez mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe formasını giyen 31 yaşındaki libero, müsabakanın ardından Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını aktaran tecrübeli oyuncu, “Çok mutluyuz. Sezona kupayla başlamak kaldığımız yerden devam etmek bizim için çok önemliydi. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kupalarla devam ettirdiğimiz bir sezon olur” diye konuştu.

Sezon öncesinde iyi çalıştıklarını aktaran Gizem, “Gerçekten çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Sultanlar Ligi’ne de CEV Şampiyonlar Ligi’ne de göz diktik. Bu sezon bu kupaları çok istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Joker 2'nin Ne Zaman Yayın Platformuna Geleceği Açıklandı
Joker 2'nin Ne Zaman Yayın Platformuna Geleceği Açıklandı

Yılın gişede en büyük hayal kırıklıklarından olan Joker: Folie à Deux, çok yakında yayın servislerinde olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu