USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı ertelendi mi? Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı oynanacak mı,

Normal şartlar altında 19 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı ertelendi mi? Merak ediliyor. Deprem nedeniyle birçok lig maçının ertelenmesinin ardından Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı ertelendi mi? Sorusu gündeme geldi. Peki, Giresunspor - F

Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı ertelendi mi? Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı oynanacak mı,
19-02-2023 09:23
Google News

ÖZETİ| Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı ertelendi mi? Birçok farklı karşılaşmanın ertelenmesi nedeniyle bugün oynanacak olan karşılaşmaların da ertelenip, ertelenmediği internet üzerinde futbolseverler tarafından araştırılmakta. Giresunspor - Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın güncel detayları merak konusu oluyor. Peki, Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı ertelendi mi? Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı oynanacak mı, ne zaman oynanacak?

GİRESUNSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Normal şartlar altında bugün oynanması beklenen Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından diğer birçok maç gibi ileri bir tarihe ertelendi. Buna göre Giresunspor - Fatih Karagümrük maçı, 19 Şubat Pazar günü oynanmayacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şanghay'da Büyüleyici Şekilde Hareket Eden Bina
Şanghay'da Büyüleyici Şekilde Hareket Eden Bina

Dünyada birçok bina âdeta hayal gücümüzü zorlayan mimari tasarımlara sahip. Bunlardan biri de Şanghay’daki Bund Finans Merkezi. Binanın özelliği ise hareket etmesi. Nasıl yani?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu