USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gerici Akit, yazarımız Zülal Kalkandelen'e saldırıp, hedef gösterdi!

Daha önce avcılık karşıtı yazıları sebebiyle tecavüzle tehdit edilen gazetemiz yazarı Zülal Kalkandelen'e yönelik saldırılar devam ediyor. Kalkandelen bu kez İran’da başörtüsünden saçı gözüktüğü için ahlak polisinin katlettiği Mahsa Amini yazısından sonra gerici Aki

Gerici Akit, yazarımız Zülal Kalkandelen'e saldırıp, hedef gösterdi!
22-09-2022 11:15
Google News

Gazetemiz ÖZETİ| yazarı ve hayvan özgürlüğü aktivisti Zülal Kalkandelen'e yönelik saldırılar devam ediyor. Kalkandelen, geçen günlerde bir şahıs tarafından tecavüzle tehdit edilmiş; mahkeme, şahıs hakkında beraat kararı vermişti.

Kalkandelen son olarak İran’da başörtüsünden saçı gözüktüğü için ahlak polisinin katlettiği Mahsa Amini hakkındaki yazısından sonra yine şeriatçılar tarafından tehdit almaya başladı.

Bu tehditlerden biri de Yeni Akit’ten geldi. Akit'te yer alan yazıda Kalkandelen için şu ifadeler kullanıldı;

“Dindarları katil gösteren Cumhuriyet yazarı İslamı hadsizce böyle hedef aldı! 

‘Siyasal İslam’ adı altında İslama kimlik uyduran Cumhuriyet yazarı Zülâl Kalkandelen, şeriatı hedef aldığı yazısında dindarları katil gibi gösterdi.

Fuhuş, cinayet ve tecavüz, yaşam tarzını benimsediği laik çevrelerde; barlarda, pavyonlarda, gazinolarda, gece kulüplerinde yaşanırken Kalkandelen, ‘Şeriat bir kadının daha canını aldı!’ başlığıyla Müslüman kesimi hedef aldı.”

Ayrıca yazarları Ali Karahasanoğlu da “Temel Abi’nin kefil olduğu CHP zihniyetinden dine hakaretler!” başlıklı bir yazı kaleme alarak Kalkandelen'i hedef gösterdi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, Ürünlerini Yıllık Olarak Güncelleme Stratejisini Bırakıyor
Apple, Ürünlerini Yıllık Olarak Güncelleme Stratejisini Bırakıyor

Bloomberg'den. Mark Gurman'a göre Apple, yıllık ürün güncelleme stratejisinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. Bu yeni yaklaşım, daha sık yeni ürünler görmemizi ve daha az gecikme yaşanmasını sağlayabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu