USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Maratonİzmir'de 10 kilometrelik yol koşusuna katıldı

İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Maratonİzmir kapsamında düzenlenen 10 kilometrelik 19 Mayıs Yol Koşusu'na katıldı. Binlerce sporcu ve vatandaşın yarıştığı koşuda, Kasapoğlu'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Maratonİzmir'de 10 kilometrelik yol koşusuna katıldı
07-05-2023 13:38
Google News

ÖZETİ| İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Maraton İzmir kapsamında 10 kilometrelik 19 Mayıs Yol Koşusu'nda startı gerçekleştirdi.

Şair Eşref Bulvarı'ndaki eski İZFAŞ Genel Müdürlüğü binasının önünden saat 09.15'e verilen startın ardından binlerce sporcu ve vatandaş kıyasıya yarıştı. Üstü açık otobüsün üzerinden startı veren Kasapoğlu'na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da eşlik etti. Yarışta katılımcılar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki Köprü Tramvay durağından dönerek, Fuar Kültürpark İZFAŞ binası karşı şeridinde koşuyu tamamlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Onur Atış - Spor Mehmet Kasapoğlu Milletvekili İzmir Spor Haberler


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adidas Logosunun Anlamı Ne?
Adidas Logosunun Anlamı Ne?

Ayakkabı sektörünün liderleri arasında yer alan Adidas, 1924 yılından beri çeşitli logolar kullandı. Bakalım bu logolar ve anlamları neler?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu