USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Genç müzisyen Savaş Alp Başar'ın ilk konseri

Alternatif rock müziğin yeni ismi Savaş Alp Başar, 27 Aralık Salı akşamı The Wall Kadıköy’de konser verecek. Oyunculuk da yapan Başar, CES Productions etiketiyle çıkardığı şarkıları ve yeniden yorumlarıyla The Wall’da lansman konserinde sahneye çıkacak.

Genç müzisyen Savaş Alp Başar'ın ilk konseri
24-12-2022 05:55
Google News

Alternatif ÖZETİ| rock müziğin yeni ismi Savaş Alp Başar, 27 Aralık Salı akşamı The Wall Kadıköy’de konser verecek. Oyunculuk da yapan Başar, CES Productions etiketiyle çıkardığı şarkıları ve yeniden yorumlarıyla The Wall’da lansman konserinde sahneye çıkacak.

2013 yapımı “Köksüz” adlı filmdeki rolüyle, 20. Adana Altın Koza Film Şenliği’nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü alan Savaş Alp Başar, “Bana Amy De” müzikalinin müziklerini de yaptı.

Sanatçının aynı zamanda klibi de olan “Anlamadım” ve “Kormaktan Korkma” ile “Çocuk Yanım” adlı şarkıları tüm dijital platformlardan dinlenebiliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Saçlarını Hayatlarında 1 Kez Kesen Huangluo Köyü Kadınları
Saçlarını Hayatlarında 1 Kez Kesen Huangluo Köyü Kadınları

Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’ndeki Huangluo Köyü’nde yaşayan kadınlar, saçlarıyla çok derin bir bağa sahip. Öyle ki bu köy, “Gerçek Hayattaki Rapunzeller” olarak tanınan kadınlarıyla ünlü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu