USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gedson Fernandes rövanş için umutlu

Tüm Spor - Beşiktaşlı futbolcu Gedson Fernandes, "Kendi sahamızda taraftarlarımızın desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Gedson Fernandes rövanş için umutlu
23-08-2024 01:13
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile İsviçre'de 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, İstanbul'da turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Karşılaşmada attığı 2 golün ardından maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcu, "Aslında bu maçta iyi oynadık ama istediğimiz sonucu alamadık. Kazanmak için her şeyi yaptık. Haftaya ikinci maçta tur için elimizden geleni yapacağız. Hocayla özel bir şey konuşmadık. Hepimiz rolümüzü biliyoruz. Ne yapacağımı biliyordum. İki gol için mutluyum ama takımın gösterdiği reaksiyon ve oyun daha önemli. İkinci maçta her şeyi yapacağız. Taraftarlarımız bu atmosferi bize her maç yaşatıyor. Biz de maçın önemini biliyoruz. Kendi sahamızda taraftarlarımızın desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google NotebookLM, Karmaşık Konuları Sesli Açıklayacak
Google NotebookLM, Karmaşık Konuları Sesli Açıklayacak

Google'ın NotebookLM uygulaması, belgeleri sesli olarak özetleyen yeni "Audio Overview" özelliği ile karmaşık konuları anlaşılır kılacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu