USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazzeli şair Rıfat El Arir, İsrail saldırısında öldü

Gazze İslam Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim görevlisi, aynı zamanda şair, yazar olan Rıfat El Arir İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti. Arir'in ölümü, yerel basın ile Filistinli sanatçı ve aktivistlerin sosyal medya hesaplarından duyurulurk

Gazzeli şair Rıfat El Arir, İsrail saldırısında öldü
08-12-2023 17:10
Google News
Gazze ÖZETİ| İslam Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim görevlisi, aynı zamanda şair, yazar olan Rıfat El Arir İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti. Arir'in ölümü, yerel basın ile Filistinli sanatçı ve aktivistlerin sosyal medya hesaplarından duyurulurken sevenlerini hüzne boğdu.Abone ol

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Gazze'li akademisyen, şair ve yazar Rıfat El Arir'in hayatını kaybetmesine neden oldu.

"Biz sayı değiliz" inisiyatifi kurucusu, Gazze İslam Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim görevlisi Rıfat El Arir'in ölümü Filistinli sanatçılar ve aktivistleri hüzne boğdu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu