USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te feci kaza! İşçi servisi ile otomobil çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var

GAZİANTEP’te işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölürken 3’ü ağır 15 kişi yaralandı.

Gaziantep’te feci kaza! İşçi servisi ile otomobil çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var
30-10-2022 20:49
Google News
GAZİANTEP’te ÖZETİ| işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölürken 3’ü ağır 15 kişi yaralandı.Abone ol

Kaza, Seyrantepe Mahallesi'nde meydana geldi. 06 MGG 40 plakalı otomobil ile 27 S 9303 plakalı işçi servisi kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araçta bulunan 15 kişi yaralanırken 1 kişi ise öldü.

Kaza yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yaralılara ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada, İbrahim E. B., Yusuf D., Yunus K. Şahin Z., Mehmet Ç., Kasım K., Yılmaz K., Mehmet C., Mehmet Ş., Cemil B., Mehmet Ö., Mehmet A., Mehmet Y., Yusuf K., Yakup Y. yaralanırken, Yaşar Toplar ise hayatını kaybetti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan

Çok eski çağlarda yaşadığını bildiğimiz, büyüklükleri ve hakkındaki efsanelerle hepimizin ilgisini çeken dinozorları da avlayan hayvanlar olduğunu biliyor muydunuz? İçlerinde, sandığınız gibi devasa boyutlarda olmadığını görünce şaşıracağınız hayvanların da bulundu

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu