USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK iki transferi birden duyurdu!

Tüm Spor - Gaziantep Futbol Kulübü, Diosgyor forması giyen Nijeryalı sol bek Godfrey Stephen Bitok ile 2 yıllık, 32 yaşındaki stoper oyuncusu Enric Saborit ile de bir yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK iki transferi birden duyurdu!
30-07-2024 18:57
Google News

Gaziantep ÖZETİ| Futbol Kulübü, son olarak Macaristan'ın Diosgyor takımında forma giyen Nijeryalı 23 yaşındaki sol bek Stephen Bitok ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer Bitok, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz'ın da katıldığı imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı.



Nijerya'nın Jos kentinde dünyaya gelen Stephen, futbola ülkesi takımlarından Gee-Lec takımında başladı. 2020 yılında Isloch'a transfer olan Stephan, 2021 yılında Jagiellonia'ya, 2022 yılında ise Dinamo Tbilisi'ye transfer oldu. Bitok, son olarak 2023 yılında Diosgyor formasını terletti. 1.85 cm boyundaki genç sol bek, güçlü fiziği, hızı ve hücumdaki skor katkılarıyla öne çıkıyor. Kariyerinde toplam 133 resmi karşılaşmaya çıkan Bitok, 9 gol atıp 19 da asist yapma başarısı gösterdi.



Enric Saborit ile bir yıllık sözleşme imzalandı

Kulüpten yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu Enric Saborit ile bir yıllığına anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Saborit'in, kulüp başkanı Memik Yılmaz'ın da katıldığı törenle kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı vurgulanarak, "Enric Saborit'e kulübümüze ‘hoş geldin’ diyor armamız altında üstün başarılar diliyoruz." ifadesine yer verildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16'nın Çıkış Tarihi Belli Olmuş Olabilir
iPhone 16'nın Çıkış Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Apple'ın bu yılki takvimi, ABD seçimleri nedeniyle ciddi değişikliklere uğramış durumda.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu