USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gate 27’de çevrimiçi zanaat söyleşisi

Farklı pratiklerin araştırma ve üretim süreçlerini desteklemek ve disiplinlerarası etkileşime zemin yaratmak amacıyla kurulan konuk sanatçı programı Gate 27, Yeniköy’deki yerleşkesinde ağırladığı sanatçılardan Mahzaib Baloch için bir sanatçı konuşması düzenliyor.

Gate 27’de çevrimiçi zanaat söyleşisi
28-01-2023 04:18
Google News

Etkinlik, ÖZETİ| bugün saat 15.00’te Zoom platformu üzerinden çevrimiçi yapılacak. Etkinliğin moderatörlüğünü Pakistan’daki Karaçi Bienali’nin küratörü ve kurucuları arasında yer alan Niilofur Farrukh üstlenirken, etkinlik konukları arasında “Oluşturıcı Zanaat İşbirliği” programı kurucularından Lydia Chatziiakovou ve Gate 27 Alumni’lerinden Christina Dimitriadis de yer alıyor.

Etkinliğe ücretsiz olarak katılmak için “bio.site/gate27” sitesindeki form üzerinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Etkinlik 45 dakika, dili ise İngilizce.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mağdur Edebiyatı Yapan İnsanlar Manipülatif mi?
Mağdur Edebiyatı Yapan İnsanlar Manipülatif mi?

Mağdur edebiyatı yapan insanlarla mutlaka karşılaşmışsınızdır. Peki bu yola başvuran insanlar, mağduriyetlerini bizleri manipüle etmek için kullanıyor olabilir mi? Bu konuda yapılan bir araştırmayı sizlerle paylaşarak, bilimin ışığında bu soruya yanıt veriyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu