USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Game Pass Zamlarından Sonra Sosyal Medyada Gelen Tepkiler - Webtekno

Microsoft’un Temmuz 2017’de kullanıma sunduğu Xbox Game Pass hizmeti, döviz kurunun artışıyla %166 zamlandı. Biz de bu zam fiyatlarına sosyal medya kullanıcılarının tepkilerini sizler için derledik.

Game Pass Zamlarından Sonra Sosyal Medyada Gelen Tepkiler - Webtekno
06-07-2023 23:27
Google News

Oyun ÖZETİ| severlerin gözdesi Xbox Game Pass, Microsoft’un oyunculara sunduğu en büyük şeylerden biri. 2017’de kullanıma sunulan bu hizmette, abonelerin aylık ücret karşılığında bir oyun kütüphanesine erişim hakkı veriliyor.

Son zamanlarda beklenen zam Game Pass’e sonunda geldi. Her bir abonelik kademesine de gelen zamla birlikte daha yüksek fiyatlara aboneliğinizi güncelleyebileceksiniz. Birçok kullanıcı ise gelen bu zamlara sessiz kalmadı. Kimisi fiyatı oldukça uygun bulurken kimisi de avantajlı paketlerden yararlandığı için kendini şanslı hissetti. Gelin bu tepkilerin birkaçına birlikte bakalım.

İşte Game Pass zammına sosyal medyadan gelen tepkiler:

 

zam

zam

Uzun zamandır beklenen zam haberinden sonra sosyal medya ikiye ayrılmış durumda. Kimisi avantajlı paketlerden alarak kendisini şanslı hissederken kimi fiyatın oldukça uygun olduğunu söylüyor. Siz fiyatları nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarda bizimle fikirlerinizi paylaşmayı lütfen unutmayın.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ford'un Amerika'daki Modelleri Türkiye'ye Gelecek
Ford'un Amerika'daki Modelleri Türkiye'ye Gelecek

Ford, Amerika'da sattığı pek çok güçlü modeli Türkiye pazarına da getirecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu