USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Galaxy Z Fold 6 SE Katlanabilir Ekranlar "Pürüzsüz" Olabilir

Samsung'un yeni Galaxy Z Fold 6 SE versiyonu, katlanabilir telefonlardaki katlanma izini ortadan kaldırabilir.

Galaxy Z Fold 6 SE Katlanabilir Ekranlar
13-10-2024 23:23
Google News

Akıllı ÖZETİ| telefon pazarının en önemli aktörlerinden ve öncülerinden olan Samsung, yeni Galaxy Z Fold 6 Special Editiongerçek anlamda "özel" kılmaya hazırlanıyor. Bu defa firmanın getireceği yenilik, cihazın içerisindeki herhangi bir geliştirmeden çok daha gözle görülür olacak. Daha doğrusu görülemez olacak zira Samsung, ekranlardaki katlanma izini neredeyse görülmez hâle getirmenin bir yolunu bulmuş olabilir.

Samsung, Galaxy Z Fold ve Z Flip serisindeki yeni modellerinde ekranların katlandığı kısımdaki katlanma izini pek de azaltamamıştı. Daha önce de isabetli bilgiler vermesiyle tanınan Ice Universe'e göre Galaxy Z Fold 6 Special Edition ile birlikte bu sorun çözülmüş olacak. 

Samsung "iyi iş" çıkarmış

samsung galaxy z fold 6 se

Ice Universe'e göre Samsung, Galaxy Z Fold 6 SE'de "iyi iş" çıkardı ve katlanma izi açısından "her zamankinden daha iyi" durumda. Öte yandan teknoloji muhbiri herhangi bir açıklamada bulunmadı. Yine de bu paylaşıma bakarak ekrandaki izin büyük oranda ortadan kaldırılmış olmasını beklemek mümkün. 

Söylentilere göre yeni versiyonda hem tasarım hem de konfigürasyon açısından önemli gelişmeler ile gelecek. Yeni katlanabilir akıllı telefonun standart modelden 0,6 inç daha ince olacağı iddia ediliyordu. Ayrıca bu modelde sağlamlığı arttırmak için titanyum çerçeve kullanılması da bekleniyor. SE ayrıca daha büyük bir dış ekran ile gelebilir. Telefonun dış ekranının 6,5 inç, iç ekranının ise 8 inç olacağı iddia edilmişti.

Son olarak telefonun ekrana gömülü kamerasının 5MP ve ana kamerasının ise 200MP olacağı iddia ediliyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei destekli lüks BYD SUV satışa çıkıyor! İşte fiyatı
Huawei destekli lüks BYD SUV satışa çıkıyor! İşte fiyatı

BYD Fang Cheng Bao 8 Çin'de ön siparişe açıldı. 56 bin dolarlık fiyatıyla dikkat çeken araç, Huawei'den destek alıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu