USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu: 'Bu bir yol kazası'

Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu görüşlerini aktardı. Milli futbolcu, Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Bu bir yol kazası. İnşallah bir daha bu kazalar olmayacak ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu: 'Bu bir yol kazası'
23-04-2023 22:27
Google News

Galatasaray'ın ÖZETİ| yıldızı Kerem Aktürkoğlu, VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçta takımının ilk golünü atan Kerem, "Aslında güzel başladık, erken gol bulduk. Yediğimiz goller bizi biraz dağıttı. Konsantrasyonumuz kayboldu. 3-1'den müthiş döndük. Üzgünüz ama yenilmeden ayrılmak da önemli. Kazansak çok daha güzel olacaktı" dedi.

Kerem Aktürkoğlu

"BU BİR YOL KAZASI"

"Yolumuz uzun. Daha önemli maçlarımız var. Her şey bizim elimizde" diyen Kerem, "Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Bu bir yol kazası. İnşallah bir daha bu kazalar olmayacak. Şampiyonluk yolunda ipi göğüsleyeceğiz" sözleriyle konuşmasını noktaladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Köpek Balıkları Uzaktaki Kan Kokusunu Alabilir mi?
Köpek Balıkları Uzaktaki Kan Kokusunu Alabilir mi?

Köpek balıkları, su altı dünyasının en dikkati çeken canlılarındandır. Öyle ki bu hayvanların, kan kokusunu kilometrelerce öteden alabildiği iddiası sürekli olarak gündeme gelir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu