USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaraylı futbolcu Hamza Akman: 'Bugünlerin hayalini kuruyordum'

Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'u 7-0 mağlup ederek bir üst tura çıkan Galatasaray'da genç futbolcu Hamza Akman, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Akman, 8 yaşımdan beri Galatasaray'dayım. Bugünlerin hayalini kuruyordum dedi.

Galatasaraylı futbolcu Hamza Akman: 'Bugünlerin hayalini kuruyordum'
20-10-2022 07:18
Google News

Galatasaray'ın ÖZETİ| Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'u 7-0 yenerek tur atladığı maçta 1 gol kaydeden genç futbolcu Hamza Akman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Hamza Akman, "8 yaşımdan beri Galatasaray'dayım. Bugünlerin hayalini kuruyordum. Gerçekleştirdim Allah'a şükür. Galibiyet de aldık. Bir sonraki maçta da iyi oyunla iyi skor alacağız" sözlerini sarf etti.

Bu sezon Galatasaray forması ile ikinci resmi maçına çıkan Hamza Akman, sarı-kırmızılı takım ile ilk resmi golünü kaydetmiş oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tüm Zamanların En Yüksek Hasılat Yapan Filmi Hangisi?
Tüm Zamanların En Yüksek Hasılat Yapan Filmi Hangisi?

Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi desek muhtemelen 2.923.706.026 $ ile Avatar aklınıza gelebilir. Belki de Titanic veya Yıldız Savaşları’nı da düşünebilirsiniz. Ancak enflasyonu düşündüğümüzde tüm bu dev filmleri geride bırakan bir yapım var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu