USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e teklif ettiği rakam açıklandı

Tüm Spor - Bu sezon yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Galatasaray'ın sezon başında çok istediği Alexis Sanchez'le ilgili Marsilya sportif direktörü Javier Ribalta, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e teklif ettiği rakam açıklandı
20-02-2023 13:21
Google News

Bu ÖZETİ| sezon kadrosuna kattığı yıldız isimler ile farklı bir hava yakalayan Galatasaray'ın sezon başında transfer gündemine gelen Şilili yıldız Alexis Sanchez için Marsilya'nın sportif direktörü Javier Ribalta önemli açıklamalarda bulundu.



Yıllık 4 Milyon Euro önerilmiş

Fransız basınından Telefoot'a yaptığı açıklamada Ribalta; Aslan'ın yıldız oyuncuya yıllık 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğunu iddia etti.

Ribalta açıklamasının devamında; "Doğru seçim yaptığımızdan emindik, ona inandığımız için onu desteklememiz doğaldı. Onu iyi tanıyoruz ve iyi sonuçlar gelmesinin biraz zaman alacağını biliyorduk. Bu kulübün hikayesini ve nasıl olduğunu anlıyoruz. Marsilya; büyük ve talepkar bir kulüp. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok önemli. İtalya'daki geçmiş deneyimlerimizden öğrendiklerimizi Marsilya'da uygulamaya çalışıyoruz. Deneyimli oyuncular ile genç adaylar arasında bir karışım olması çok önemli." ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki Alexis Sanchez, sezon başında Inter'le yollarını ayırıp Marsilya'ya transfer oldu. Şilili yıldız Fransız ekibiyle 29 maça çıkarken 13 gol 1 asistlik performans gösterdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türk Takımı Eternal Fire, ESL Pro Leage'de İkinci Oldu
Türk Takımı Eternal Fire, ESL Pro Leage'de İkinci Oldu

CS turnuvası ESL Pro League Sezon 20'de finale kalan Türk espor ekibi Eternal Fire, finalde NAVI ile karşılaştı. Türk espor tarihi için final maçını kaybeden Eternal Fire ikinci oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu