USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaray'ı Gomis sırtlıyor!

Galatasaray’ı 37 yaşındaki Gomis golleriyle sırtlıyor. Fransız forvet, Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında attığı iki kritik golle Sarı-Kırmızılılara 6 puan kazandırdı. İlerleyen yaşı ve yenilenen kadro nedeniyle ayrılması gündeme gelen Gomis, forma verildiğinde takım

Galatasaray'ı Gomis sırtlıyor!
21-08-2022 05:02
Google News

Tecrübeli ÖZETİ| forvet, Ümraniyespor maçı öncesi teknik heyetten aldığı izinle özel işleri nedeniyle 2 günlüğüne Fransa’ya gitti. 2 antrenmana çıkmayan golcü oyuncu, katıldığı idmanların ardından ise özel olarak şut ve penaltı çalışması yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk’un geride kalan 3 maçta da Seferovic’i 11’de oynatmasına rağmen Gomis küsmeyip disiplinli şekilde çalışmaya devam etti.

TARİHE GEÇTİ

Gomis, Galatasaray kariyerinde çıktığı 51. Süper Lig maçında 40 gol kaydetti. 37 yaşındaki forvet, Hagi (59 gol), Baros (48 gol) ve Prekazi’den (40) sonra Galatasaray’ın lig tarihinde en fazla gol atan dördüncü yabancı oyuncusu olmayı başardı.

Okan Buruk, Ümraniye maçı sonrası normalde cumartesi gününe antrenman koymuştu. Ancak Gomis’in golüyle gelen galibiyet sonrası Buruk, takıma cumartesi günü de izin verdi.

Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor’la haftaya oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın akşam başlayacak.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hackerlar Qualcomm Çiplerindeki Açığı Kullandı
Hackerlar Qualcomm Çiplerindeki Açığı Kullandı

Qualcomm'un çiplerinde keşfedilen sıfırıncı gün açığı, milyonlarca Android kullanıcısını hedef alan bir tehdit oluşturuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu