USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaray, Yusuf Demir'i resmen açıkladı!

Süper Lig ekibi Galatasaray, genç futbolcu Yusuf Demir ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, Yusuf Demir'i resmen açıkladı!
07-09-2022 22:59
Google News

Galatasaray, ÖZETİ| bir dönem Barcelona forması da giyen Yusuf Demir ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, yönetimin yaklaşık bir aydır uğraş verdiği Yusuf Demir transferinde mutlu sona ulaştı ve anlaşma sağladı. Galatasaray, transfer için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır."



Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 18 yaşındaki hücum oyuncusunu 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir'in transferinde dünyanın birçok büyük kulübüyle yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon Euro isteyen Avusturya ekibiyle yaptığı sıkı pazarlık sonucunda ücreti 6 milyon Euro'ya kadar indirdi ve Rapid Wien ile el sıkıştı.

19 yaşındaki futbolcu transferi tamamlamak adına bu gece 23.00 sularında İstanbul'a gelecek ve ardından 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Sabancı SASA’yı Kurarken Nasıl Koç'un Önünü Kesti?
Sabancı SASA’yı Kurarken Nasıl Koç'un Önünü Kesti?

Türkiye’nin iki dev holdingi, Sabancı ve Koç, sanayileşme hamleleriyle ülkemizin ekonomisinin temel taşlarını oluşturdu. Ancak, 1970'lerin başında, bu iki devin yolları keskin bir rekabetle kesişti. Bu içerikte iki devin polyester sektörüne hâkim olma yarışını anlatacağız.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu