USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray -Trabzonspor maçı 100'den fazla ülkede yayınlanacak

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasının öncesi ve sonrası tüm detayları gün boyunca beIN SPORTS’ta olacak. Bu önemli maç 100'den fazla ülkede yayınlanacak.

Galatasaray -Trabzonspor maçı 100'den fazla ülkede yayınlanacak
03-02-2023 17:29
Google News
Galatasaray ÖZETİ| - Trabzonspor karşılaşmasının öncesi ve sonrası tüm detayları gün boyunca beIN SPORTS’ta olacak. Bu önemli maç 100'den fazla ülkede yayınlanacak.Abone ol

Galatasaray, 5 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Trabzonspor’u konuk edecek. Galatasaray - Trabzonspor maçında 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını izleyecek.

24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak.

Müsabaka dünya çapında 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak. Bu önemli mücadele, ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce anlatım seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yediğimiz Her Yiyeceğin Kalorisini Kim, Nasıl Hesaplıyor?
Yediğimiz Her Yiyeceğin Kalorisini Kim, Nasıl Hesaplıyor?

Bir çikolata veya en sevdiğiniz yiyeceği aldığınızda arkasındaki kalori değerlerine de bakıyorsunuz. Alacağınız kaloriyi düşünürken bu kalorilerin nasıl hesaplandığını hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu