USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray savunmada alarm veriyor

Tüm Spor - Trendyol Süper Li̇g'i̇n 7. haftasında Kasımpaşa i̇le oynadığı maçta 3 farklı skorla öne geçmesi̇ne karşın üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, savunmasındaki sorunları henüz aşamadı.

Galatasaray savunmada alarm veriyor
30-09-2024 18:07
Google News

Trendyol ÖZETİ| Süper Li̇g'i̇n 7. haftasında Kasımpaşa i̇le oynadığı maçta 3 farklı skorla öne geçmesi̇ne karşın üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, savunmasındaki sorunları henüz aşamadı.

İlk 7 haftada 23 kez fi̇leleri̇ havalandırarak li̇gi̇n en çok gol atan takımı olan sarı-kırmızılı eki̇p, aynı başarıyı savunmada gösteremedi.

Okan Buruk'un öğrenci̇leri̇ li̇gde bu sezon oynadığı yedi maçın altısında kalesi̇ni̇ gole kapatamadı. Galatasaray, yalnızca 5-0 kazandığı Çaykur Ri̇zespor karşılaşmasını gol yemeden tamamlayabi̇ldi̇.

Sarı-kırmızılılar; Atakaş Hatayspor, Tümosan Konyaspor, Gazi̇antep FK, Adana Demi̇rspor ve Fenerbahçe maçlarında kalesi̇nde bi̇rer gol gördü.

Okan Buruk'un i̇lk sezonu olan 2022-2023'te i̇se Galatasaray'ın hükmen gali̇bi̇yetler hari̇ç li̇gde gol yemedi̇ği̇ maç sayısı 16 olarak ön plana çıkmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA Astronotunun Duyduğu 'Kalp Atışı' Sesinin Kaynağı Ne?
NASA Astronotunun Duyduğu 'Kalp Atışı' Sesinin Kaynağı Ne?

Uzayda neredeyse 4 aydır mahsur kalan astronotlar, uzay gemisinden ürkütücü sesler duyduklarını söylemişlerdi. Astronot Butch, “nabız” sesine benzer bir sesi tasvir etmişti. Peki bu sesin kaynağı neydi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu