USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray için bomba iddia! 100 milyon euroluk golcü

Tüm Spor - Napoli'nin İtalya Serie A kadrosuna bildirmediği golcü yıldız Victor Osimhen için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray için bomba iddia! 100 milyon euroluk golcü
02-09-2024 16:58
Google News

Transfer ÖZETİ| çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katmaya çalıştığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Al-Ahli'ye transferi iptal olan Nijeryalı futbolcuyu kiralamak için Napoli ile iletişime geçti.

.@sscnapoli, trattativa in corso con il @GalatasaraySK per Victor #Osimhen

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) September 2, 2024




ICARDİ'NİN SAKATLIĞI ETKEN OLDU


Sarı-kırmızılı takımın, Osimhen transferi için hızlanmasının en büyük nedeninin ise Mauro Icardi'nin sakatlığı olduğu öne sürüldü. 

Avrupa'da transfer döneminin kapanmasını fırsat olarak gören Sarı-kırmızılı idareciler, bu hamle ile taraftarların da yeniden yönetime desteğini kazanmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Çizme ekibi ile tüm kulvarlarda 32 maça çıkan 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Değeri 100 milyon euro olan Osimhen'in Napoli ile sorunlar yaşadığı bilinirken Conte de yıldız futbolcuyu kadroda düşünmediği için yerine Romelu Lukaku'yu transfer ettirmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye'deki Kripto Para Yatırımcılarının Sayısı Belli Oldu
Türkiye'deki Kripto Para Yatırımcılarının Sayısı Belli Oldu

Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Türkiye'de kaç kişinin kripto para yatırımcısı olduğunu açıkladı. Mücahit Dönmez, Türkiye'nin kripto para yasası ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu