USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaray, Fredrik Midtsjö için anlaştı

Sarı-Kırmızılılar, Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'yü transfer etti. 28 yaşındaki oyuncu için 3.5 milyon Avro bonservis ödenecek.

Galatasaray, Fredrik Midtsjö için anlaştı
28-07-2022 08:08
Google News

Orta ÖZETİ| saha transferini hızlandıran Galatasaray, Fredrik Midtsjö için AZ Alkmaar kulübüyle anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki oyuncuya karşılık 3.5 milyon Avro bonservis ödeyecek. Galatasaray, Norveçli futbolcuyla son detayları tamamladıktan sonra 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu hafta Avusturya kampına katılacak Midtsjö, orta sahada savunma ve hücuma dönük oynayabiliyor.

DURSUN ÖZBEK: HALLEDECEĞİZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu toplantısında “Şampiyonlukların peşinden koşuyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan sportif başarılara ulaşmak için çalışmalara devam ediyor, en iyi kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Bir liranın bile hesabını yaparak hareket etmek zorundayız. Transfer hassas bir olay. En uygun şekilde yapmaya çalıştığınızda ufak gecikmeler oluyor ama süratle halledeceğiz” dedi.

KOZAK’TAN SUNUM

Divan üyesi Hayri Kozak, 2019, 2020, 2021 yıllarında kulübün ve bağlı şirketlerin gelir gider durumunu rakamlarla ortaya koydu. Kozak, son 3 yılda giderlerin, gelirlerden fazla olduğunu belirtti. Hayri Kozak, yönetimin hafta sonundaki genel kurulda gayrimenkuller için isteyeceği yetkiyle ilgili tüzüğün 145. maddesindeki bilgilendirmelerin yapılması ve projelerin ne zaman biteceğinin anlatılması gerektiğini vurguladı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Karıncalar Neden Birbirlerinin Bacaklarını Koparır?
Karıncalar Neden Birbirlerinin Bacaklarını Koparır?

Bir türe ait olan karıncaların birbirinin hayatını kurtardığını söylesek? Üstelik bunu birbirlerinin bacaklarını ciddi anlamda kopararak yaptıklarını eklesek?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu