USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'dan VAR hakemine sert tepki! TFF'ye pas attılar

Tüm Spor - Galatasaray Yönetici İbrahim Hatipoğlu, Konyaspor maçında iptal edilen golleri nedeniyle VAR hakemi Volkan Bayarslan'a tepki gösterdi.

Galatasaray'dan VAR hakemine sert tepki! TFF'ye pas attılar
17-08-2024 00:28
Google News

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig'de 2. haftanın açılış maçında Tümosan Konyaspor ve Galatasaray, Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşılaştı.

Sarı kırmızılılar, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve puanın 6'ya çıkardı. Maçta Mauro Icardi'nin 76. dakikada attığı gol VAR incelemesinin ardından iptal oldu ve bu pozisyon sosyal medyada çok konuşuldu.

Mücadelenin ardından Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, VAR'da görev alan Volkan Bayarslan'a tepki gösterirken TFF'nin de pozisyon hakkında yaptırımlarını merak ettiğini sözlerine ekledi.

"VAR MÜDAHALESİ MAÇA GÖLGE DÜŞÜRDÜ"

İşte Hatipoğlu'nun sözleri:

"Sezon başı maçlar zor olur. Hazırlıklar henüz tamamlanmış, kadrolar yeni kurulurken güzel bir lig maçı izledik. Kendi takımımızı, oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve taraftarımızı kutluyorum, muhteşemlerdi. Konyaspor da çok iyi bir takım. İlk maçta kazanmışlardı, iyi mücadele ettiler. Sonuçta biz kazandık. Her iki takımı da kutluyorum. Konya özel bir yer, şampiyon dönmüştük, kazandığımız için son derece mutluyum. Çok genç bir hakemin iyi yönettiği maçta VAR'dan bir müdahaleyle performansına gölge düşürüldü. VAR'daki hakem kardeşimiz (Volkan Bayarslan), bu sezon atletik performans testlerini geçemediği için VAR'a atanmış. Sadece atletik performans testlerini değil VAR ile ilgili teste tabi tutulsa onu da geçemez. Akıl almaz biçimde gol iptal edildi. VAR müdahalesi hiç gerekmediği pozisyon. Defalarca izledik. Fiziksel temas yok. Bizim oyuncumuzun temas ettiği topa VAR müdahalesiyle nasıl iptal edildi anlamış değiliz. TFF Başkanımız, VAR hakemlerinin hata yapma lüksü yok demişti. TFF Başkanımızın yaptırımları ve düşüncelerini merakla bekliyorum. Takipçisi olacağız."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Cama sıkı sıkıya tutunan teknoloji: Ecovacs Winbot W2 Omni inceleme!
Cama sıkı sıkıya tutunan teknoloji: Ecovacs Winbot W2 Omni inceleme!

Ecovacs’ın yenilikçi ürünü Winbot W2 Omni, cam temizliğinde devrim yaratıyor. Bu videomuzda, Ecovacs Winbot W2 Omni inceleme sizlerle.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu