USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da büyük yaprak dökümü! 7 ismi bileti kesildi

Tüm Spor - UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılılarda ortalık karıştı, 7 ismin bileti kesildi.

Galatasaray'da büyük yaprak dökümü! 7 ismi bileti kesildi
29-08-2024 07:08
Google News

UEFA ÖZETİ| Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'u konuk etti. İlk maçı 3-2 kaybeden sarı-kırmızılılar, bu maçtan da 1-0 mağlup ayrıldı ve Devler Ligi'ne havlu attı. Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nden yola devam edecek Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayarak büyük bir gelirden de mahrum kaldı.

KURA ÇEKİMİ 30 AĞUSTOS'TA

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri 30 Ağustos Cuma günü TSİ 14.00'te yapılacak kura çekimi sonrası belli olacak.



Bu sonucun ardından teknik direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve üzgün olduklarını dile getirerek mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu ifade etti.

OKAN BURUK NEŞTERİ VURDU

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarı-kırmızılılarda son gelişmeler bu yöndeyken, Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk mücadeleden sonra kadroya neşteri vurdu.

İLK YOLCU DERRICK KÖHN

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Derrick Köhn, ilk yarı gösterdiği performansla devre arasında kenara alındı.



Devre arasında transfer edilen Alman futbolcu için G.Saray, Rus ekipleriyle görüşse de, oyuncu tarafı gitmek istememişti.

OLIVEIRA AYRILIĞA YANAŞMIYOR

2.75 milyon Euro'luk maaşıyla G.Saray'da en çok kazanan oyuncular arasında olan Sergio Oliveira, ayrılığa yanaşmıyor. 2 yıl daha sözleşmesi kalan Portekizli yıldıza bir miktar para verilecek sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

CICALDAU, TAYLAN VE HALİL...

Rotasyonda bile yer alamayan Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Halil Dervişoğlu'nun takımdan ayrılması beklenirken, maaş bütçesinin azaltılması planlanıyor.

ZAHA PREMIER LİG'E!

Geçtiğimiz sezon gelen ve beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha, hali hazırda Icardi'den sonra en çok kazanan futbolcu konumunda...

Süper Lig'in ilk 2 haftasında ve Şampiyonlar Ligi maçlarında süre almayan Fildişi Sahilli yıldızın, Ada ekiplerinden biriyle anlaşması bekleniyor.

LEO DUBOIS

Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de tamamlayan Dubois, sarı-kırmızılılarda gelecek planlarında yer almıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta, Snap ve TikTok’tan Zararlı İçeriklere Karşı Ortak Adım
Meta, Snap ve TikTok’tan Zararlı İçeriklere Karşı Ortak Adım

Meta, Snap ve TikTok, zararlı içeriklerle mücadele için "Thrive" programını başlattı. Bu iş birliği, ihlal edici içeriklerin hızlıca kaldırılmasını hedefliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu