USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da 3 transfer geldi 3 isim yolda!

Tüm Spor - Tete ile Zaha’nın gidişiyle limit açan Aslan; Köhn’ü yeterli bulmadığı için sol bek ararken orta saha için fırsat transferi kovalıyor. Kerem’in ayrılma ihtimaline karşı da kanat bakılıyor.

Galatasaray'da 3 transfer geldi 3 isim yolda!
12-08-2024 11:33
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'e Hatayspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip; sağ bek, 8 numara ve yedek forvet sorununu çözdü. Tete'den sonra bir başka yüksek maliyetli ve performans veremeyen yıldızı Wilfried Zaha'yı gönderen Aslan, transfer limitini açtı ve takviyeler için düğmeye bastı. Sol bek, orta saha ve kanat arayan Okan Buruk'un takımı, birçok oyuncuya teklif göndermeye başladı.

SANCHEZ VE BARIŞ KALACAK

Aston Villa'nın sol beki Digne'den sonuç alamayan G.Saray, Köhn'ü yeterli bulmadığı için alternatif isimlere yöneldi. Orta sahada Sara takviyesi ile yetinmeyecek Aslan, bu bölgeye fırsat transferi kovalıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun da ayrılma ihtimali üzerinde duran G.Saray, sağ açık-sol açık oynayabilecek kanat forvet bakıyor. Yönetim, Avrupa'dan birçok kulübün ilgilendiği Davinson Sanchez ve Barış Alper Yılmaz'ı ise satmayacak. Mevcut kadroya Avrupa'da başarı için üç takviye planlanıyor.



ASLAN'DAN SOLA RUİ HAMLESİ

Digne'den sonuç alamayan Galatasaray'da sol bek için yeni bir isim gündeme geldi. İtalyan basınından Il Mattino'nun haberine göre; sarı kırmızılılar, Napoli'de forma giyen Portekizli sol bek Mario Rui'yi istiyor. Haberin detayında Napoli'nin, yüksek maaş alan 33 yaşındaki futbolcusunu bonservisiyle ya da kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı iddia edildi. Galatasaray'ın bu ilgisinin, Rui'nin dikkatini çektiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Serie A'da 28 maça çıkan yetenekli isim 2 asist üretti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 Modellerinde Kullanılan A18 Çiplerin Özellikleri ve Farkları
iPhone 16 Modellerinde Kullanılan A18 Çiplerin Özellikleri ve Farkları

Apple, iPhone 16 modellerinde tamamen yeni A18 işlemcileri kullandığını açıkladı. Peki yeni işlemciler nasıl özelliklerle geliyor? Geçen senekilere kıyasla ne kadar iyiler? Birbirleri arasındaki farklar neler? Tüm bu soruları yanıtlıyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu