USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini açıkladı

Galatasaray, Cedric Bakambu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini açıkladı
23-07-2023 19:58
Google News
Galatasaray, ÖZETİ| Cedric Bakambu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.Abone ol

Yeni sezon kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 2 yıllığına kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'nun maliyetini açıkladı.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı futbolcu için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne net 700 bin Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1,5 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir" denildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Saçlarını Hayatlarında 1 Kez Kesen Huangluo Köyü Kadınları
Saçlarını Hayatlarında 1 Kez Kesen Huangluo Köyü Kadınları

Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’ndeki Huangluo Köyü’nde yaşayan kadınlar, saçlarıyla çok derin bir bağa sahip. Öyle ki bu köy, “Gerçek Hayattaki Rapunzeller” olarak tanınan kadınlarıyla ünlü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu