USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Flaş sözler! 'Beşiktaş'ı devre dışı mı bırakmak istiyorlar?'

Tüm Spor - Kayserispor-Beşiktaş maçında yaşanan hakem kararları tartışılmaya devam ederken, mücadeleyi yorumlayan Abdullah Ercan ve Reha Kapsal dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Flaş sözler! 'Beşiktaş'ı devre dışı mı bırakmak istiyorlar?'
01-10-2024 14:47
Google News

Beşiktaş'ın ÖZETİ| deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın yankıları sürüyor. Mücadelenin 83.dakikasında Kayserispor'un deneyimli defans oyuncusu Joseph Attamah'ın, Beşiktaş'ın golcüsü Ciro Immobile'ye müdahale ettiği pozisyonda hakem Atilla Karaoğlan devam kararı verdi. Pozisyon sonrası Beşiktaş cephesinden hakeme tepki yağarken, çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı.

A Spor'da yorum yapan eski futbolcu ve yorumcu Abdullah Ercan ve Reha Kapsal karşılaşmayı değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ'I DEVRE DIŞI MI BIRAKMAK İSTİYORLAR?"

Abdullah Ercan, "Bu herhalde biraz Beşiktaş'ı devre dışı mı bırakmak istiyorlar? Bu tesadüf değil, bu iş artık tesadüfü geçti. Bir maçta VAR'ın müdahale etmediği Beşiktaş'ın iki tane penaltısı verilmiyor ve iki kırmızı kart var. Bu artık tesadüfü geçti. Biz bu ligi geçen sene gibi iki takıma bırakacağız, Beşiktaş'ı biz ekarte ederiz diye düşünüyorlarsa o işi geçecekler. Daha 6-7. haftadayız, daha şimdiden başladı. Bütün konuşulan konu hakemler. Bu kadar pozisyonu yorumlayamayan hakemler mi olur?" ifadelerini kullandı.

"AYNI FİLMİ VİZYONA SOKUYORLAR"

Karşılaşmayı yorumlayan Reha Kapsal ise Beşiktaş yönetimini uyardı ve hakem kararlarına tepki gösterdi. Kapsal, "Beşiktaş yönetimi 7.haftada konuşuyor, günaydın! Daha yeni konuşuyor. Aynı filmi tekrar vizyona sokuyorlar. Beşiktaş dikkat etsin. Beşiktaş iyi futbol oynuyor, yukarı ivmelenmeye başlıyor. Beşiktaş; MHK, hakem kararları ve rakiplerine dikkat etsin. Beşiktaş'ın üstüne ciddi anlamda geliyorlar. Beşiktaş'ın önünü kesip yarışın dışına atmak istiyorlar." şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yemek Yerken Neden Hıçkırık Tutuyor? Nasıl Kurtulabiliriz?
Yemek Yerken Neden Hıçkırık Tutuyor? Nasıl Kurtulabiliriz?

Hepimiz o anı yaşamışızdır: Masada oturmuşsunuz, mideniz guruldamaya başlamış ve önünüzdeki leziz yemek sizi âdeta "Hadi ama bir an önce ye!" diye çağırıyor. Açlıkla yarışa girdiğinizde ise birdenbire... Hıçkırık!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu