USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FK Zalgiris Vilnius hangi ligde oynuyor? FK Zalgiris Vilnius nerenin takımı?

Devler Ligi'nde ilk kuralar çekildi. FK Zalgiris Vilnius-FC Struga eşleşmesinin galibi temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda rakibi olacak. Peki, FK Zalgiris Vilnius hangi ligde oynuyor? FK Zalgiris Vilnius nerenin takımı?

FK Zalgiris Vilnius hangi ligde oynuyor? FK Zalgiris Vilnius nerenin takımı?
21-06-2023 13:48
Google News

Avrupa ÖZETİ| futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme kuraları çekildi. Devler Ligi'ne bu aşamadan katılan temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi, Zalgiris Vilnius (Litvanya)-FC Struga (Makedonya) eşleşmesinin galibi olacak. Gelişmenin ardından FK Zalgiris Vilnius hangi ligde oynuyor? FK Zalgiris Vilnius nerenin takımı? soruları araştırıldı.

FK ZALGİRİS VİLNİUS HANGİ LİGDE OYNUYOR?

FK Zalgiris Vilnius, Litvanya'nın en üst düzey futbol ligi olan A lyga'da yer alan bir futbol kulübüdür. 2022-23 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılma başarısı göstermiştir. Bu başarı sayesinde UEFA kulüp organizasyonlarında grup aşamasında yer alan ilk Litvanya takımı olmuştur.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Video Oyunları Yöneticilik Becerilerimizi Geliştiriyor mu?
Video Oyunları Yöneticilik Becerilerimizi Geliştiriyor mu?

Video oyunları oynamanın çeşitli becerilerimizi geliştirdiğini kanıtlayan birçok araştırma yapıldı. Peki ya yöneticilik becerilerimiz? Bu soruyu yanıtlayan bilimsel bir araştırmanın sonuçlarını gelin birlikte inceleyelim.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu