USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

fizy’de bilim mercek altına alınıyor: “Bunu Kesin Duyman Gerek”

Turkcell’in sevilen platformu fizy, yeni podcast serisi “Bunu Kesin Duyman Gerek”i duyurdu.

fizy’de bilim mercek altına alınıyor:  “Bunu Kesin Duyman Gerek”
30-07-2024 16:22
Google News

Eğlenceli ÖZETİ| bilim sohbetleriyle dinleyicilerine yepyeni perspektifler kazandıracak olan podcast serisi, bilim tarihine ve günümüzde gerçekleştirilen çalışmalara ayna tutuyor.

Turkcell’in popüler müzik uygulaması fizy, kullanıcılarına sunduğu zengin müzik içeriğinin yanı sıra farklı ilgi alanlarına yönelik podcast içerikleri ile de öne çıkıyor. fizy’nin kullanıcılarına sunduğu podcast’lere “Bunu Kesin Duyman Gerek” başlığıyla bilim alanında çığır açacak sohbetlerin yer aldığı yepyeni bir seri eklendi.  

Bilim ve bilimsel gelişmelere eğlenceli bir aktarımla mercek tutulan “Bunu Kesin Duyman Gerek” başlıklı podcast serisi, Evrim Ağacı'nın kurucusu ve popüler bilim yazarı Çağrı Mert Bakırcı  tarafından hazırlanıp sunuluyor.

 “Bu hayatta bi' bilmekte fayda olduğunu halihazırda bildiğimiz şeyler vardır. Ama bir de bilmenin getireceği faydalardan bihaber olduklarımız... İşte bu podcast, ikincisiyle ilgili…” diyerek dinleyicileri ufuk açıcı sohbetlere, bilimi keşfetmenin heyecanına davet ediyor.

Magazinden sinemaya, çizgi romandan astrolojiye ve iş dünyasına uzanan birçok alanda, uzman isimler tarafından hazırlanan podcast içerikleriyle fizy, hayatın her anına eşlik ediyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei'nin Üçe Katlanabilen Telefonu Ön Siparişe Açıldı
Huawei'nin Üçe Katlanabilen Telefonu Ön Siparişe Açıldı

Huawei'nin merakla beklenen üçe katlanabilen akıllı telefonu Huawei Mate XT ön siparişe açıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu