USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Finalin heyecanını tribünden takip eden Erdoğan, Arjantin'in zaferini böyle kutladı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda nefes kesen bir maç yaşandı. Normal süresi 2-2, uzatmaların 3-3 bittiği Fransa-Arjantin finalinde Arjantin penaltılarda maçı kazandı. Maç sonrası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arjantin'e tebrik mesajı geldi.

Finalin heyecanını tribünden takip eden Erdoğan, Arjantin'in zaferini böyle kutladı
18-12-2022 22:10
Google News

Finalde ÖZETİ| Fransa ile karşı karşıya gelen Arjantin, normal süresi 2-2, uzatmaların 3-3 bittiği maçta penaltılarda kazandı. 1978 ve 1986'da bu kupayı kazanan Arjantin, 36 yıllık hasretine Katar'da son vermiş oldu. Lionel Messi, kariyerindeki en büyük eksik olan Dünya Kupası zaferini de Katar'da kazandı.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI GELDİ

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda final maçı oynandı. Finalde Fransa ile karşı karşıya gelen Arjantin, normal süresi 2-2, uzatmaların 3-3 bittiği maçta penaltılarda kazandı. Maç bitiminin ardından birçok lider Arjantin'i tebrik ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Tarihin en çekişmeli final maçlarından birinin ardından 2022 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu olan Arjantin'i ve tüm Arjantinlileri en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

Finalin heyecanını tribünden takip eden Erdoğan'dan Arjantin'in zaferini böyle kutladı

MESSİ İLKLERE İMZA ATTI

Lionel Messi, 23'te Arjantin'i Fransa karşısında 1-0 öne geçiren penaltı golünü kaydetti. Messi böylece bir Dünya Kupası'nda son 16 turunda, çeyrek finalde, yarı finalde ve finalde gol atan ilk futbolcu oldu. Messi, grup aşamasında da iki gol attı.

Haberler.com / Bilsay Özer - Spor
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dünyanın İlk Kablosuz DJ Kulaklığı Tanıtıldı
Dünyanın İlk Kablosuz DJ Kulaklığı Tanıtıldı

AIAIAI, dünyanın ilk kablosuz DJ kulaklığı olduğunu iddia ettiği TMA-2'yi tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu