USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FETÖ elebaşını Pensilvanya'da gömme hazırlıkları sürüyor

 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'i gömme hazırlıkları sürerken, çiftliğin bahçesine kazılan çukurun etrafına sarı şerit, üzerine de branda çekildi.

FETÖ elebaşını Pensilvanya'da gömme hazırlıkları sürüyor
24-10-2024 07:27
Google News
 Fetullahçı ÖZETİ| Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'i gömme hazırlıkları sürerken, çiftliğin bahçesine kazılan çukurun etrafına sarı şerit, üzerine de branda çekildi.Abone ol

Anadolu Ajansının (AA) edindiği hava görüntülerinde, örgüt üyelerinin çiftliğin bahçesindeki bir noktayı kürekle kazdığı görülüyor. Çukurun kazıldığı alana vinç ve merdiven getirildiği görüntülere yansıdı. Örgüt üyeleri mezarı kazarken, basın mensuplarının havadan görüntü almasını engellemek için alanın üzerine siyah branda çekti. Çukurun etrafına da sarı şerit çekildi.

Çukurun kazıldığı alanın yanında ahşap bir platform inşa edildiği de gözlendi. Brandanın altında kazı işlemi yapılırken 10'u aşkın örgüt mensubu da çalışmaları izledi.

Günün erken saatlerinde, örgüt üyelerinin cenazenin gömüleceği muhtemel alan üzerinde mavi renkli başka bir branda çektiği görüldü. Bu brandanın cenaze gömülürken görüntü alınmasını engellemek için kullanılacağı tahmin ediliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gün Boyu Enerjik Kalmanın 10 Basit ve Etkili Yolu
Gün Boyu Enerjik Kalmanın 10 Basit ve Etkili Yolu

Hepimiz bazen yataktan kalkar kalmaz güne enerjik başlamak istiyoruz ama maalesef bu her zaman mümkün olmuyor. O, full enerjiyle güne başlayanlardan biri olmak istemez misiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu