USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e rahmet okuyan Aysın Komitgan: Atatürk'çüyüm, CHP üyesiyim

Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini canlı yayında rahmet okuyarak verdi. Skandal sözlerin sahibi yerel gazeteci kendisini, CHP üyesi ve Atatürkçü olmakla savundu.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e rahmet okuyan Aysın Komitgan: Atatürk'çüyüm, CHP üyesiyim
21-10-2024 19:02
Google News

FETÖ ÖZETİ| teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini rahmet okuyarak veren Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan'ın CHP üyesi olduğu öğrenildi. Bilgiyi kendisi de doğruladı.

"ATATÜRKÇÜYÜM, CHP ÜYESİYİM"

Komitgan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Canlı yayın şartları altında söylenen kimi ifadeler, özellikle de toplumsal açıdan bu gibi hassas dönemlerde ne yazık ki farklı yorumlanabiliyor.

Duygularımı açıkça ifade etmem gerekirse 40 yıllık gazetecilik kimliğimden bağımsız olarak, ömrünü Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin değerlerine sıkı sıkıya bağlı geçirmiş, aynı zamanda CHP üyesi bir Türk vatandaşı olarak ülkemize karşı hain planları olan FETÖ elebaşının ölümüne rahmet dilemem asla mümkün değildir.

Ne ben ne de ailem, hayatlarının hiçbir döneminde bu tarz tarikatlar ile uzaktan yakından bağ kurmamıştır. Dolayısıyla gerek yakın çevrem, gerekse de mesleki olarak iletişimde olduğum herkes çok iyi bilir ki ülkemize karşı haince planlar yapan bu şahsa karşı, ilk günden bu yana tavrım da duruşum da nettir.

Ancak duygularımı canlı yayında tam olarak yansıtamamaktan ötürü böyle bir ifadeyi kullanmış bulundum. Canlı yayında söylenen sözlerin geri dönüşünün olmasından dolayı da maalesef aklıma gelen yüzlerce kelime arasından bunu kullanmış bulundum.

Fakat insani duygularla söylenmiş bir cümlenin bu denli çarpıtılması gerçekten üzücü. Bu yüzden farklı bir algıya neden olan bu hatalı sözlerimden dolayı şahsım ve kurumum adına kamuoyundan özür diliyorum" diye kendisini savundu.

YEREL GAZETECİNİN SKANDAL SÖZLERİ

Yerel bir web sitesinde televizyon programı hazırlayan Aysın Komitgan, ABD kontrolündeki teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümüne yönelik, "Birkaç kez gündeme gelen, gerçek olmadığını öğrendiğimiz Fetullah Gülen'in ölüm haberi geldi. Kendisi dün vefat etmiş. Yakın kaynaklarından ve yeğeninden ölüm haberi teyit edildi. Ne diyelim. Mekanı cennet olsun" sözlerini sarf etmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mercedes-Benz, Elektrikli Araçlarda Batarya Krizini Çözebilecek Yeni Fabrikasını Duyurdu
Mercedes-Benz, Elektrikli Araçlarda Batarya Krizini Çözebilecek Yeni Fabrikasını Duyurdu

Mercedes, elektrikli otomobil bataryalarını yüzde 96 oranında geri dönüştürmeyi sağlayacak yeni tesisini hizmete aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu