USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'nin yıldızından alkışlanacak hareket! Yardım kolilerini tek tek taşıdı

Oldukça ağır kayıplar verdiğimiz depremler sonrası yardım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Valencia, deprem bölgesine giden yardım kolilerini bizzat kendi elleriyle taşıdı. Yıldız futbolcunun bir tır dolusu koliyi taşıdığı anlar çe

Fenerbahçe'nin yıldızından alkışlanacak hareket! Yardım kolilerini tek tek taşıdı
10-02-2023 16:39
Google News

ÖZETİ| Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde ülkemiz ağır kayıplar verirken spor camiasından destek ve yardımlar gelemeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia, deprem bölgesindeki vatandaşlar için bir tır dolusu malzeme yardımında bulundu.

KOLİLERİ ELLERİYLE TAŞIDI

Golcü futbolcu Enner Valencia, Fenerbahçe Kulübü tarafından organize edilen yardım kampanyasına Ülker Stadı'na bizzat gelerek katıldı. İhtiyaçlar doğrultusunda bir tır dolusu malzeme bağışı yapan Valencia, kolileri bizzat kendi de taşıyarak tıra yerleştirdi.

TAKDİR TOPLADI

Ekvadorlu yıldız, stattaki gönüllülerle de sohbet etti. Başarılı futbolcunun bu yardımseverliği çevredekiler tarafından takdir topladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu